Letiņi Zviedrijā
Biedru skaits: 120
Jebkursh latvietis ( vins vai vina), drikst but shis kopienas biedrs, ja vien dzivo, stradaa, stude vai apmeklee Zviedriju!Uz tikshanos! :)
Kopīga latviešu sanākšana iekš Gamla Stan! :)
16.februārī 2008. gadā. Plkst.18.00 Gamla Stan! :) Ja kāds netiek tieši uz plkst. sešiem var pievienoties arī vēlāk :) Man vajag zināt cik cilvēku ir nācēji, tad varēšu rezervēt galdiņu un dot norādes kur jānāk. Vēlams šeit pierakstīties līdz 14.februārim :) ir tikai atbilde Jā vai Nē, jo Varbūt šoreiz ir izslēdzama atbilde, jo taču galdiņš! ;) Droši var ņemt līdzi savu vīriņu,sieviņu,sambo,draugu,draudzeni vai bērniņu.. tikai pierakstiet piemēram: \"Es + 2 draugi(cilvēki)\" Ja ir kādi jautājumi rakstiet man šeit uz e-pastu vai arī mani var atrast www.draugiem.lv meklētājā ierakstot manu vārdu un uzvārdu :) Ja šis pasākums izdosies, tad nākamo padomāšu ko interesantāku :) Ceru uz jūsu aktivitāti un ka mani nepievilsiet :) Visu to labāko, Ilvija :)
|
Paldies visiem kas atnaaca :) Es ljoti jautri un jauki pavadiiju laiku :) Uz saredzeeshanos naakamajaa latvieshu sanaakshanaa :)
|
Kur riikosim naakamo? Ir kaadas idejas vai ieteikumi? :)
|
|
Kopienas jaunumi |
Pagaidām šai kopienai nav neviena jaunuma |
|
|