Latvija: 17:13, 06. oktobris

latviesi.com

Sveiki, Viesi!
Izvēlētā valsts: 
Autorizācija
e-pasts:

parole:
Help
Galvenā izvēlne
Info ceļotājiem
Latvieši.com piedāvā
Šobrīd portālā
Reģistrētie: 1
Nereģistrētie: 104
Kopā: 105
------------------
Pavisam
reģistrējušies: 8064

------------------
Šodien portālu
apmeklējuši:604
------------------
Vakar portālu
apmeklēja:761
Get Firefox!

Reģionālās kopienas » Letiņi Zviedrijā

Letiņi Zviedrijā
Biedru skaits: 120
Jebkursh latvietis ( vins vai vina), drikst but shis kopienas biedrs, ja vien dzivo, stradaa, stude vai apmeklee Zviedriju!Uz tikshanos! :)

Kopienas forums
20.11.2007
cilveeku ir- aktivitaashu nav..
Kapec lai vienreiz pa visaam reizeem nemestu slinkumu malaa un kapec lai neuzriikotu kaadu pasaakumu interesantu visiem? :)
20.11.2007
Vai kaadam ir ierosinajumi? Nevajag lai buutu vesels bars.. pietiks arii ar pieciem :) hehe kaadu nedeeljas nogali kopiigi kkur iziet tautaas :)
21.11.2007
p.s. var rakstiit arii privaati man :) jebkura diennakts laikaa :) heheh
Zane Busule 22.11.2007
jaa skan pavisam neslikti :)) ja vel kaads atsauktos vareetu pat kautko saakt domaat,ne?
26.11.2007
Zane- divi ir kaa divdesmit divi :D heheheh Kad uzsaaks divi, varbuut paareejie saaks pievienoties. :) Ko saki? Pirmais burzinjsh pie manis! :) Decembra viduu.. :) teiksim 15 decembris :)
Zane Busule 05.12.2007
neskan slikti :)) kura stokholmas galaa dziivo?
06.12.2007
Sundbyberg :) Un kur Tu? :)
o tas jau tepat!!
Zane Busule 07.12.2007
es pa farshtu njemos :) nu tad ko ? 15 dodamies tautaas? :)) ....jaasaak "sagatavot" sambo :D
09.12.2007
oo .. man nav sambo! :( :P haha bet nu dodamies gan.. :) davai laizham kaut kur aarpusee.. teiksim kaadu baaru,restoraanu,klubu? Kaa jums labpatiktos? Man jau patiik arii padancot :) bet nu varbuut juus zinat kaadu labu vietu kur var labi atpuusties un parunaaties arii :) runaaju angliski arii, ta ka nav problemu, bet veel ne zviedriski :)
09.12.2007
Agnese :) Tu arii dziivo Sundbyberg? :) es patiesiibaa tikai shodien uz turieni paarceljos uz dziivi :) hehe
Zane Busule 19.12.2007
ai i ai,galiigi izskreeja no praata par 15to datumu :( bet juus bijaat kkur? :)
sundbyberg tieshi ne, bet netaalu-jakobsberg!
02.01.2008
Izskataas, ka ne tikai Zanei bus izskreejis no praata par 15 datumu, bet arii parejiem :) hehehe Bet varam jau tad visu parcelt uz kadu citu nedeljas nogali :) teiksim Janvaara viduu vai beigaas? :)
02.01.2008
aha Agnes :) Es zinu Jakobsberg :) Ir sanaacis pavizinaties tur cauri :) hehe
05.01.2008
Hej! Es buushu Lv no 5-10 janvaarim un tad dodos uz Helsinkiem nedeeljas nogalee :) Vai ir kaadas idejas kad juus tiekat uz burzinju? :)
08.01.2008
Gribu atpakal uz Zviedrijuuuu :) Ilgojos peec maajaam :)
17.01.2008
Taatad? Kur riikojam kaadu burzinju? Kuri/as no jums ir briivi/as nedeeljas nogalees un kursh labak dod priekshroku darba dienu burzinjam? :)
reinholds b 21.01.2008
nu ka ar to tussu ?
Hej, es ari labrat pievienotos! :) kur dodamies?
reinholds b 22.01.2008
uz kadu klubu sthlm centra !
24.01.2008
Cik zinaams ir jau dazhaadu cilveeku grupas,vecums un veelmes... vai ne? Ir taadi,kas labpraat aizietu uz klubu,kur ir kada skalja muuzika , vai baaru pie alus vai kada kafejniicaa tejas/kafijas tasi.. Ja varam kopiigi vienoties par veelmeem un vietu, tad es uznjemos buut organizators shim pasaakumam :)
Maija Rieksta 26.01.2008
Baigi labi!Tad Ilvija vareetu organizeet! Es personiigi domaaju,ka vietai jaabuut omuliigai un ne tik skalai kaa klubam, lai var arii paplaapaat!;) Tad gaidu kaadus ierosinaajumus biedri! Varbuut uz Februaara vidu kaut kas vareetu sanaakt!:)
30.01.2008
Te taa arii izklausaas,ka uz februaaru vidu sanaaks.. visi taisaas un taisaas un nevar sataisiities :D pats ljaunaakais jau ir tas,ka visi neielogojas tik biezhi kaa vajadzeetu.. un teikshu atklaati man arii shad tad aizmirstaas ielogoties sheit :) Labi, es meginashu pamekleet kadu skaistu un klusaaku vietinju.. un rezerveet galdinju .. tikai man vajadzees zinaat aptuveni cik cilveekiem :)
reinholds b 30.01.2008
precizi kad ?
30.01.2008
Tāks! Tas būs 16.februāris- Lietuvas Republikas neatkarības dienā :) Vai nav jauks datums? Plkst. 16.00. Man jau ir padomā vieta-tas ir Gamla Stan. Tikai šobrīd ir jāpierakstās šeit cilvēkiem, lai zinu cik lielu vai maziņu galdiņu rezervēt :) Adresi precīzāku nosaukšu un vietas aprakstu arī, ja esat nācēji :) Tā ir ļoti piemīlīga kafejnīca veclaicīgā stilā :)
Kopienas jaunumi
Pagaidām šai kopienai nav neviena jaunuma
Forums

uz augšu