Latvija: 07:54, 22. marts

latviesi.com

Sveiki, Viesi!
Izvēlētā valsts: 
Autorizācija
e-pasts:

parole:
Help
Galvenā izvēlne
Info ceļotājiem
Latvieši.com piedāvā
Šobrīd portālā
Reģistrētie: 0
Nereģistrētie: 21
Kopā: 21
------------------
Pavisam
reģistrējušies: 12439

------------------
Šodien portālu
apmeklējuši:216
------------------
Vakar portālu
apmeklēja:1065
Get Firefox!

Forums » Darbs ārzemēs » Jautājumi par darbu anglijā

Darbs ārzemēs
346
Jautājumi par darbu anglijā (Anglija)
Sveiki, Man ir 18 gadi un tikko esmu absolvējis vidusskolu, vēlos studēt, bet ne šajos laikos. Plānoju doties uz UK, tāpēc vēlējos uzdot dažus jautājumus. Vai EU dalībvalstu pilsoņiem arī ir nepieciešams "Work permit" ar ko esmu saskāries daudzās darba lapās? Kas vēl ir nepieciešams lai varētu oficiāli strādāt? Kā ir ar darbu- meklēt to nokļūstot Anglijā, vai mēģināt to atrast vēl esot šeit? Kā ir ar dzīvošanu- cik vidēji tā izmaksā, un kur apmesties? Paldies jau iepriekš.
jaunākie/vecākie ieraksti vispirms
Kāds varētu pateikt kādas izredzes dabūt darbu ārzemēs.man ir A B BE C CE kat.tiesības un būtu doma par šofei.
Cels uz UK: 1.Samekle Latvija firmu, kura iekarto darba UK.(ieteikums: nenem darbu lauksaimnieciba, nospragsi) 2.Kad esi ieradies UK, sac stradat. Work pemit nav vajadziga ir tikai jaregistrejas Home Office. 3.Kad sakartotas darba lietas un esi nostajies uz kajam, iestajies izveletaja universitate, vai labak koledzaa, un sanem visus studenta bonusus. Par studijam jamaksa pasam. Nekas Tev netrauces turpinat stradat un macities, jo studentus labprat pienem darba. Ideali, ja atrodi darbu izveletaja specialitae, jo tad firma dos visadus bonusus(ari apmaksa macibas) un busi nodrosinats ar darbu pec beigsanas. Ari karjeras iespejas labakas.
Labdien visiem. Vai, kāds var man pastāstīt cik reāli ir meklēt darbu no Latvijas caur job seeker.direct.goy.uk? Esmu sūtījis gan CV, gan centies sazvanīt izvēlēto variantu, lieki piebilst, ka atbildi vēl neēsmu sagaidījis.Kādas formalitātes vajadzētu sagatavot
Atbildes adresāts: Rihards Skrubis ()

No paša pieredzes meklējot darbu Anglijā: http://latvietis.net/viewtopic.php?f=13&t=17 Ja ir kādi jautājumi jautājiet – mēģināšu atbildēt!

Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam!

uz augšu