cik talu mes iesim?
(Latvija)
mes esam pienakushi kad Latvija stav uz bankrota sliekshna.Jo talak ,jo trakak.Cilveki kas izbrauc no Latvijas nav nodeveji, bet ir spiesti to darit.Katrs grib dzivot, katrs grib audzinat savus bernus ka mak.Mes seam pienakushi pie tas linijas ,kur nav vienlidzibas un vinas nebus.Mes esam n olemti iznicibai,pec 1000 gadiem latvieshi bus razervatos un musu liktenis ir lemts.Musu vis leilaka kluda ir PSSRS valdishana par mums.Musu valsti ir liels procents krievu runajosho cilveku,bet kur paliekam mes latvieshi?Mes intigrejamies eiropas valsts un nedomajam par musu demografiju.Tautieshi mes mirstam acim redzot,par nozelu.Kapec taaaaaaaa ,es jautaju JUMS? |
|
|
|
Latvijā sākusies izdzīvošanas skola. Un tik tiešām tie kas brauc prom no valsts - nav nodevēji. Mums visiem ir izvēle- mocīties vai dzīvot. Brīžiem izskatās, ka latvieši ir ne tikai skauģi, bet arī mazohisti. Paši ar baudu izbauda savas grūtās dienas, pārrunā tās visos saietos un iedziļinās visos politikas sīkumos, saprotot tos vai nē.
|
|
|
Pec 1000 gadiem, ja cilvece vispar vel pastaves, par ko es shaubos, visur bus tikai kinieshi un afrikanieshi. Varbut tapec ka vinji vairojas nedomajot par savu bernu arkartejibu. Pidzimst berns, izaug un strada ka visi.
Bija laiks, kad ari Irija bija ne visai labi. Bet vinjiem palaimejas. Atradas iists gudrs lideris. Lugsim Dievu, lai ari Latvijai palaimetos!
Krieviski runajoshie ari ir cilveki, vajag pret vinjiem miikstak iztureties un ar laiku viss nokartosies. Vinji tachu ari saprot, ka Latvija buus Latvija lidz tam laikam, kamer tur dzivos latvieshi.
Preteja gadijuma radisies jauna Krievijas province. Paprasiet, vai vinji to velas?
Izdzivoshanas skola tagad ir visaa bijeshaja PSRS teritorija
|
|
|
ja LV domaju pastav tikai uz papiriem ,valsti ir bankrots ,razosana iznicinata ae ES palidzibu,tagad varam braukt vergot tur,seit viss..............esam pardoti ,ka ari pardota musu bernu nakotne
|
|
|
Es Anglija itin nemaz nejutos ka vergs ! Ja,es sradaju.Bet daudz mazak un vieglak,neka Latvijaa.Man valsts iedeva 3 istabu dzivokli un ir ari pabalsti,jo meita macas un vinai seit ir nakotne.Ari es piederu daleji pie krievvalodigajiem.Un ka jus domajat-kas taja Latvija paslaik strada ? Tie pasi nepilsoni ! Vini tacu nevar izbraukt no Latvijas.Beigsies ar to,ka Latvija paliks nepilsoni un pensionari.Un ,protams,visi bagatie,viniem tak viss pie kajas !
Es nejutos nodeveja.Drizak-Latvija ir nodevusi visus mus nostadot sada bezizejas situacija.Un vai tad PSRS ir vainiga ka brivas Latvijas valdiba ir pati apzagusi savu tautu ?!Tik maza valsti tads kvantums miljonaru !
|
|
|
Jau daudzus gadus dzivoju Vacija. Tatad: isti nezinu, kas un ka dzivojas Latvija pec atbrivosanas no PSRS. Zinu tikai vienu (un to es iemacijos seit, vacija): vienalga kadu valodu tu runa- svarigi ir, ka tu attiecies pret valsti kura tu dzivo un vai tu stavi sas valsts puse. Ari krievi cinijas uz barikadem un palidzeja latvijai atbrivoties. Un ari sadus pilsonus latvijai vajag. Ja vini jurtas latvijas pilsoni, tad vienalga kadu valodu vini runa (protams, latviski, ka valsts valodu ari vajadzetu prast). Pec 28 gadiem vacija es jutos seit ka vaciete. Un man loti nepatiktu, ja uz mani manas nacionalitates (latviete) del skibis skatitos. Vaciesi piemeram nesdaprot, kapec krievi latvija tapat nevaretu dzivot ka seit Sorbu maztauta (Bautzen)
|
Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam! |
|