Latvija: 03:56, 04. decembris

latviesi.com

Sveiki, Viesi!
Izvēlētā valsts: 
Autorizācija
e-pasts:

parole:
Help
Galvenā izvēlne
Info ceļotājiem
Latvieši.com piedāvā
Šobrīd portālā
Reģistrētie: 0
Nereģistrētie: 25
Kopā: 25
------------------
Pavisam
reģistrējušies: 8351

------------------
Šodien portālu
apmeklējuši:108
------------------
Vakar portālu
apmeklēja:876
Get Firefox!

Forums » Darbs ārzemēs » Palidziet...

Darbs ārzemēs
196
Palidziet... (Latvija)
Kadas ir iespejas parcelties uz dzivi Irija no Latvijas gimenei ar 8 berniem, apnikusi Latvijas nesakartotiba un zemas algas.
jaunākie/vecākie ieraksti vispirms
Vai pārcelšanās ir labākais risinājums? Sociālās garantijas nodrošinātas tikai Īrijas pilsoņiem. Nepilsoņiem dārgas zāles un medicīniskā aprūpe. Mani draugi Īijā ir krietni pasen -7 gadus un neteikšu, ka 5 bērnus viegli uzturēt. Pēdējā atvasīte meitiņa piedzima pirms 2 gadiem-ir Īrijas pilsone latviešu ģimenē. Latvijā vajadzētu uzstājīgāk prasīt un interesēties par dažāda veida pabalstu iespējā un tas izmantot. Latvijā tomēr bērniem ir kaut kādas sociālās garantijas-soc.pabalsti, klibojoša bezmaksas med.aprūpe
Atbildes adresāts: Irēna Zīberte (Zibiite)

latvija esot nevaram atlauties elementaras lietas, saprotam , ka daudziem ir vel sliktak ka mums, bet mes esam piekususi, gribam zinat kadi ir bernu pabalsti Irija, tad ari izlemsim. paldies Jums ka uzrakstijat.
Atbildes adresāts: Daina Škurova ()

Kapec gribat parcelties tiesi uz Iriju?
jastrada nevis jadzivo uz bernu pabalsta...
Atbildes adresāts: Julija Bosko ()

Pilnigi piekritu! Te vienu, otru reizi paradas "nabagi". Neesot ar ko bernus barot un t.t. Bet pashiem majas inets, komps uz ledus skapja...
Irēni Zībertei- pateikshu rupji ja nezini situaaciju Irijaa tad nerunaa. ja taadas atieksme buutu no LV puses ka iirija mees neviens nebuutu emigreejushi. ne uz iiriju ne uz UK. jaa daleeja taisniba ir labaak ir vienam vai diviem atbraukt, uzsaak dziivi un un peec gada atvest beernus, un saak dziivot normaali. ir gan pabalsti gan soc paliidziiba ir arii taads serviss kaadu LV nekad nebuus, bet ir tikai viens nosacijums - ir jaastraadaa, un ne tikai ar rokaam ,bet ar galvu, iisaak sako daudz ir jaamaacaas lai veiktos. man ir pasham 4 beerni in UK un viss ir labaakajaa kartiibaa. ko nekaada veidaa nevaru teik par LV.
Kurs gan teica ka taisos dzivot no bernu pabalstiem, mes no darba nebaidamies. Un uz Iriju tikai tapec ka mans virs tur stradaja 2 gadi, zina daudzas lietas, daudz pazinju. Mani neapmierina tas, ka Latvija es berniem nevaru sniegt to, ko irija sniedz jebkuram iebraucejam, protams ka ir jastrada, neviesn jau nebrauc tur izklaideties. Paldies par padomiem, ipass paldies tiem, kas nolama par ubagiem, dod dievins pasiem nepiedzivot tadas problemas. Ja mums ir 8 berni, bet to tikai mes zinam kapec mums vini ir 8 un ne mazak. Ja zinkariba moka un lai nebutu jasaka kartejas rupjibas , pateiksu, mums 8 ir tikai tapec ka gan es , budama atraitne, gan mans tagadejais virs, budams atraitnis, gribejam normalu gimeni, tapec kas var but labaks, ja visiem berniem ir mamma un tetis. Paldies tiem kas saprot un censas palidzet.
Vislabākais veids studentiem bez vecuma ierobežojumiem kā nopelnīt, viss ir vienkārši pelni stundā 5 - 10ls, ja gribi vairāk, strādā vairāk. Skaties zemāk norādītajā adrese, nekavējies un esi viens no pirmajiem, jo kas ātrāk piereģistrējas, tiek pie lielākiem bonusiem un atlaidēm. Šis ir kas pavisam jauns. Par katru piesaistīto cilvēku jums maksā no 0.20 santīmiem. līdz pat 1.40 Ls. Visu vari izlasīt pats, mūs sponsorē Latvijas mobilais telefons, Zelta zivtiņa un daudz citi pazīstami uzņēmumi. Sāc tūlīt, reģistrējies zemāk norādītajā adresē. Nenožēlosi tas ir tikai sākums, un beidzot tas ir parādījies arī Latvijā, saku no pieredzes esmu kaut ko līdzīgu darījusi ārzemju lapās, bet šis man liekas ir viens no labāk apmaksātajiem variantiem. Esmu tikai pāris dienas izmantojusi šīs iespējas un man jau ir nopelnīti 70ls par dažu stundu aizņemtību ievietojot šāda tipa reklāmas kādu es šeit esmu uzrakstījis. Ja ir kādi jautājumi prasiet. Katrs piesaistītais cilvēks sāk jums pelnīt, tas ir par katru cilvēku, ko viņš piesaista, jūs saņemat 0.05Ls. Zaudēt nav ko, jo kuri būs pirmie tie būs lielākie ieguvēji. Sīkāk skatāties zemāk norādītajā adrese un reģistrējaties http://www.manaideja.lv/?r=2692 http://www.moneyget.lv/?r=2692
(kery ab) diez va cilveekam tas var paliidzeet.tu te piegruzo visas vietas ar siim mulkiibaam.nu paarstaajiet.vienkaarsi kriit uz nerviem sis viss "ieskaiti santiimu un tev iedos latu"
Ja ir 8 nepilngadīgi bērni, tad ir ļoti grūti, ja abi vecāku strādā. Un tas ir pilnīgi normāli, ja tādai brīnišķīgai ģimenei ir krirtni pabalsti, tik lieli, ka nav tik daudz jāstrādā un paliek laiks pašiem bērniem. Pie manis terapijā kādu gadu nāca viens no vecākiem, kam līdzīgi kā Jums daudz bērnu. (par simbolisku samaksu) Ļoti labi saprotu, ka šīm ģimenēm ir jātaisnojas daudzās Latvijas iestādēs, kāpēc viņiem ir tik daudz bērnu. Lai Jums izdodas!

Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam!

uz augšu