Latvija: 04:23, 04. decembris

latviesi.com

Sveiki, Viesi!
Izvēlētā valsts: 
Autorizācija
e-pasts:

parole:
Help
Galvenā izvēlne
Info ceļotājiem
Latvieši.com piedāvā
Šobrīd portālā
Reģistrētie: 0
Nereģistrētie: 40
Kopā: 40
------------------
Pavisam
reģistrējušies: 8351

------------------
Šodien portālu
apmeklējuši:118
------------------
Vakar portālu
apmeklēja:876
Get Firefox!

Forums » Internets » Satelits no Latvijas.

Internets
21
Satelits no Latvijas. (Anglija)
Vai kadam ir atvests satelita skivis no Latvijas. Un vai vinjsh seit ker Latvijas programmas. Loti veletos iegut info un ja tas butu iespejams skatiities seit LNT,TV3 utt.Zinu,ka no dazam citam valstim ved un skatas.
jaunākie/vecākie ieraksti vispirms
Skjivim nav nozimes, to te var nopirkt par paris marcinam (lietotu), jauny - ap £30, ar motoru - £150 (sho gan salikt un nokjert lenkji ir gruti, letaka uzstadishana vel £150). Viss atkarigs no "kastes" - kadus satelitus kjer. Pagaidam neesmu sameklejusi LV (ipashi gan necentos), paris Krievijas programmas ir Hotbird. Par Sky nezinu, nelietojam. Vai nebus mazakas galvassapes, ja skatisies interneta (visu jau nevar redzet, bet tomer ...)
Anglija vel ir ceriibas skatiities lv kanaalus. Lielu skiivi vienalga vajag!!! Atkaraajas kuraa vietaa esat.
Skivi var nopirkt par 70marcinam. Velams 110cm diaametra ar kuru varesi skatities viasat kanalus uz sirius satelita.
Bet, protams, pie nosacijuma, ka Tu abone VIASATU, jo pa brivu tur ir tikai TV5
Man ir abonets VIASATs,meita Riga maksa,bet es set skatos visas Latvijas un Krievijas, -visus kanalus,kuri ietilpst pakete !Vinu ir daudz!Ja,man uzstadija skivi-1 metrs diametra un un klat2 galvinas.Rada loti labi.Maksa par skivi un uzstadisanu ap160.00
Vispar skivis ir vajadzigs 1.20 diametra un tad pietiek ar vienu galvinu.Bet saja gadijuma japrasa atlauja uzstadisanai konsula. Ja nav lielaks par 1 m var uzstadit bez specialas atlaujas.Ja jums ir dzivoklis nevis maja,tad vel ir atkarigs no kaiminiem-viena dzivojama maja nedrikst but vairak par 1 lielo skivi.
es dzivoju latvija,bet man sieva ar meitu anglija,mani interese vai ibirojs ker anglija vai vajadzigs kads cits interneta pieslegums.

Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam!

uz augšu