Latvija: 03:29, 04. decembris

latviesi.com

Sveiki, Viesi!
Izvēlētā valsts: 
Autorizācija
e-pasts:

parole:
Help
Galvenā izvēlne
Info ceļotājiem
Latvieši.com piedāvā
Šobrīd portālā
Reģistrētie: 0
Nereģistrētie: 30
Kopā: 30
------------------
Pavisam
reģistrējušies: 8351

------------------
Šodien portālu
apmeklējuši:103
------------------
Vakar portālu
apmeklēja:876
Get Firefox!

Forums » Kas jāzina dzīvojot ārzemēs? » Vai var pieregistret pec 3 meneshiem auto no lv kursh ir uz lizinga?

Kas jāzina dzīvojot ārzemēs?
73
Vai var pieregistret pec 3 meneshiem auto no lv kursh ir uz lizinga? (Anglija)
Man ir dilema..esmu anglija tikai 4 meneshus bet sapratu ka vajag auto..man LV stav uz lizinga panjemts auto,par kuru maksaaju,bet nelietoju..tapec saku domat, ko darit..vest shurp vai tomer pirkt te vecu letu sudinju un mazu motorinju, jo man ir 1.9diesel 4 golfs, kas laikam sadardzinaas man visu - celja nodokli delj motora tilpuma un apdroshinashanu delj stures otraa pusee..bet ja nav vestures britu zemees tad apdroshinaashana var izmaksaat aptuveni 1200£ gadaa vecam mazam sudinjam, taada info man pienaca..ludzu palidziet, kas varat..kam ir pieredze un informacija..ludzu :)
jaunākie/vecākie ieraksti vispirms
nekas tamlidzigs,apdroshinasanu var nopirkt pa internetu,diezgan leti.tikai braukshana ir neertibas ar kreiso sturi.
Beidz muļķoties un brauc,pērc octa tīklā,nobraucu gandrīz gadu bez īrijas reģ.un atgiezos mājās,nevajag tikai būt muļķim ja notura policija,nu nesaki ka brauc ilgāk par 3 mēn.neizbraucot no valsts un viss.

Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam!

uz augšu