Latvija: 04:07, 04. decembris

latviesi.com

Sveiki, Viesi!
Izvēlētā valsts: 
Autorizācija
e-pasts:

parole:
Help
Galvenā izvēlne
Info ceļotājiem
Latvieši.com piedāvā
Šobrīd portālā
Reģistrētie: 0
Nereģistrētie: 30
Kopā: 30
------------------
Pavisam
reģistrējušies: 8351

------------------
Šodien portālu
apmeklējuši:116
------------------
Vakar portālu
apmeklēja:876
Get Firefox!

Forums » Kas jāzina dzīvojot ārzemēs? » Nodoklju atmaksa UK?

Kas jāzina dzīvojot ārzemēs?
73
Nodoklju atmaksa UK? (Anglija)
LAbdien!Gribeju Jums pajautaat, kaa var dabut atpakalj nodokljus?Esmu sanemusi savu P65 (ceru ka pareizie cipari,jo neatceros no galvas) formu, un tur rakstiits, ka man pienakaas atpakalj nauda,jo esmu parmaksaajusi, kas jadara taalaak? ludzu palidziet kads :)
jaunākie/vecākie ieraksti vispirms
Atbildes adresāts: Maritana Kukle ()

Ta drosi vien ir P45 vai P60. raksti uz e-pastu datsa.gaile@yahoo.co.uk Es Tev palidzesu.
BRIDINAJUMS neuzticieties sveshiem un neizpauziet savus datus ne arii NI nummuru, nodoklus var dabuut atpakall arii bez pasha iipashnieka. tas ir tiem kas nezina. bet ja grib nodoklus atpakall vajag doties vai uz REVENUEN (laikam pareizs nosaukums), vai JOB CENTERPLUSS. un tur risina visus jautaajumus. lai veicaas?
Vislabākais veids studentiem bez vecuma ierobežojumiem kā nopelnīt, viss ir vienkārši pelni stundā 5 - 10ls, ja gribi vairāk, strādā vairāk. Skaties zemāk norādītajā adrese, nekavējies un esi viens no pirmajiem, jo kas ātrāk piereģistrējas, tiek pie lielākiem bonusiem un atlaidēm. Šis ir kas pavisam jauns. Par katru piesaistīto cilvēku jums maksā no 0.20 santīmiem. līdz pat 1.40 Ls. Visu vari izlasīt pats, mūs sponsorē Latvijas mobilais telefons, Zelta zivtiņa un daudz citi pazīstami uzņēmumi. Sāc tūlīt, reģistrējies zemāk norādītajā adresē. Nenožēlosi tas ir tikai sākums, un beidzot tas ir parādījies arī Latvijā, saku no pieredzes esmu kaut ko līdzīgu darījusi ārzemju lapās, bet šis man liekas ir viens no labāk apmaksātajiem variantiem. Esmu tikai pāris dienas izmantojusi šīs iespējas un man jau ir nopelnīti 70ls par dažu stundu aizņemtību ievietojot šāda tipa reklāmas kādu es šeit esmu uzrakstījis. Ja ir kādi jautājumi prasiet. Katrs piesaistītais cilvēks sāk jums pelnīt, tas ir par katru cilvēku, ko viņš piesaista, jūs saņemat 0.05Ls. Zaudēt nav ko, jo kuri būs pirmie tie būs lielākie ieguvēji. Sīkāk skatāties zemāk norādītajā adrese un reģistrējaties http://www.manaideja.lv/?r=2692 http://www.moneyget.lv/?r=2692
Piekrītu Uldim - NI numurs ir jāzina tikai pašam, darba devējam un dažām valsts iestādēm (piem., soc.apdrošināšanai, ieņēmumu dienestam). Cilvēks ar sliktiem nodomiem var to negodīgi izmantot. P.S. Dace, tas nav jāuztver personīgi!

Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam!

uz augšu