Latvija: 01:42, 30. augusts

latviesi.com

Sveiki, Viesi!
Izvēlētā valsts: 
Autorizācija
e-pasts:

parole:
Help
Galvenā izvēlne
Info ceļotājiem
Latvieši.com piedāvā
Šobrīd portālā
Reģistrētie: 0
Nereģistrētie: 24
Kopā: 24
------------------
Pavisam
reģistrējušies: 7864

------------------
Šodien portālu
apmeklējuši:65
------------------
Vakar portālu
apmeklēja:909
Get Firefox!

Forums » Kas jāzina dzīvojot ārzemēs? » Kura banka lojālāka?

Kas jāzina dzīvojot ārzemēs?
67
Kura banka lojālāka? (Anglija)
Tā kā esmu jau iedzīvojies UK,tad ir doma ar laiku tikt pie nekustamā īpašuma.Vai varat padalīties ar pieredzi,vai kāds ir iegādājies nekustamo īpašumu Anglijā,kādi noteikumi jāievēro un kura banka ir pretīmnākošāka.Paldies
jaunākie/vecākie ieraksti vispirms
Esoshajaa situaacijaa neiesaku pirkt, ja nu vieniigi ir iespeeja dabuut iipashumu par 20-30% zem shaa briizha tirgus veertiibas. Cenas iet uz leju un tas turpinaasies 2-5 gadus. Shogad kaartojaam iipashumu iegaadi Warrington'aa, bet beigaas nokanceleejaam sakaaraa ar esosho tirgus situaaciju un to, ka paardeveeji bija bremzes. Dabuujaam piedavajumu ar mainiigo procentu likmi 0.58% virs anglijas bankas likmes no Nationwide pie 10% pirmaas iemaksas un bez jebkaadaam komisijas maksaam - shobriid shaadu piedaavaajumu tirguu vairs nav un nebuus tik driiz. Ljoti labs piedavajums pie esoshaa tirgus, bet... izdeviigaak ir iireet tagad. Jebkuraa NI pardoshanas kantorii ir finansu konsultants, kas sniegs tev bezmaksas konsultaciju par krediitiem un sameklees vispiemeerotaako no esoshajiem kreditpiedavajumiem tirguu. Ja tiks nosleegts liigums, tad kreditdevejs maksaas konsultantam naudu, ka dabuuja vinjam klientu. Ieteiktu arii panjemt krediitkarti un izmantot to vismaz reizi gadaa. Tas ieverojami uzlabos tavu kreditreitingu. P60 (nodoklju un algas atskaite par gadu) formai obligaati jaabuut. Viss notiek tiiri un bez probleemaam, ja ir visi papiiri pie rokas (P60, dziivesvietas pieraadiijums, pase un tiira krediitveesture). Bet labaak noguldi naudu ISAaa un neniekojies. :)
Paldies par info, bet kura banka tad ir top 1,Anglijā-Barclay vai HSBC vai kāda cita,jo par Loyds TSB(kas man ir)esmu dzirdējis daudz sliktas atsuksmes.Paldies
Atbildes adresāts: Raitis Kurmis ()

Nopirku maju Londona,kreditu dabuju Abbey,visu kartoja financial adviser-samaksaju vinam 320 marcinas.
Abbay - muuc no Abbay..man bija/ir Abbay bankaa parasts basic algas konts.. man vajadeja 2 nedeljas cinities lai dabutu savu naudu no konta..jo redz bankai nebija skaidras naudas..Takaa ja ir iespeja, ar Abbey labaak nesapities, jo taa ir zemas klases banka, kura ir uz bankrota robezhas vismaz sheit dienvidos Exeter'aa. HSBC ir daudz labaak..pietam bank account plus katru gadu piemet klaat 8% no naudas summas kas kontaa tiek neaiztikta..

Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam!

uz augšu