Latvija: 04:41, 04. decembris

latviesi.com

Sveiki, Viesi!
Izvēlētā valsts: 
Autorizācija
e-pasts:

parole:
Help
Galvenā izvēlne
Info ceļotājiem
Latvieši.com piedāvā
Šobrīd portālā
Reģistrētie: 0
Nereģistrētie: 43
Kopā: 43
------------------
Pavisam
reģistrējušies: 8351

------------------
Šodien portālu
apmeklējuši:133
------------------
Vakar portālu
apmeklēja:876
Get Firefox!

Forums » Latvieši ārpus Latvijas » Aptauja

Latvieši ārpus Latvijas
90
Aptauja (Latvija)
Sveiki! Mani sauc Ģirts Stiebris. Es esmu Latvijas Universitātes Sociālo Zinātņu Fakultātes Socioloģijas bakalaura programmas 4.kursa students. Šobrīd rakstu bakalaura darbu par tēmu „Ārzemēs dzīvojošo Latvijas jauniešu sociālie tīkli kā tīklspējas faktors”. Šī darba mērķis ir noskaidrot drošības situāciju ārzemēs dzīvojošo Latvijas jauniešu vidū. Lai sasniegtu darba mērķus, viens no uzdevumiem ir apjautāt jauniešus, kuri uz doto mirkli uzturas ārzemēs. Šādas aptaujas parasti notiek aizpildot anketu. Lūdzu Tevi piedalīties šajā aptaujā. Aptaujas jautājumi ir vienkārši un tas aizņems tikai 5-6minūtes. Visa iegūtā informācija tiks izmantota tikai apkopotā veidā un es garantēju Tavu datu konfidencialitāti. Ja esi ar mieru, tad izmanto šo saiti - http://girts.e-formas.lv/forms/312 - kur būs anketa. Kad esi atbildējis(usi) uz jautājumiem neaizmirsti nospiest pogu „Nosūtīt”(lapas apakšā pēc jautājumiem)! Ja visu būsi izdarījis(usi) pareizi parādīsies uzraksts „Paldies par atsaucību!”. Pēc tam vienkārši aiztaisi interneta pārlūkprogrammas logu. Ja Tev rodas jautājumi vai komentāri, tad raksti man – girtsss@gmail.com P.S. Ja vari, lūdzu, iesaki anketas aizpildīšanu citiem jauniešiem, kuri dzīvo ārzemēs. Jau iepriekš pateicos Ar cieņu Ģirts Stiebris
jaunākie/vecākie ieraksti vispirms
Tautieši,LŪDZU palīdziet vēl vienam latvietim iegūt augstāko izglītību... Aptaujas adrese - http://girts.e-formas.lv/forms/312
Girt, Tu jau neesi vienigais, kurs nak ar sadu lugumu!

Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam!

uz augšu