Latvija: 03:33, 04. decembris

latviesi.com

Sveiki, Viesi!
Izvēlētā valsts: 
Autorizācija
e-pasts:

parole:
Help
Galvenā izvēlne
Info ceļotājiem
Latvieši.com piedāvā
Šobrīd portālā
Reģistrētie: 0
Nereģistrētie: 29
Kopā: 29
------------------
Pavisam
reģistrējušies: 8351

------------------
Šodien portālu
apmeklējuši:104
------------------
Vakar portālu
apmeklēja:876
Get Firefox!

Forums » Kas jāzina dzīvojot ārzemēs? » Ar ko jarekinas parecloties uz

Kas jāzina dzīvojot ārzemēs?
73
Ar ko jarekinas parecloties uz (Īrija)
tatad man ir palni doties stradat uz Iriju. velos stradat oficialu darbu, tadelj velejos noskaidrot, kadi papiri man ir janokarto un kur tie jakarto. Tad vel ar kadam summam jareknas izdzivoshani - dzivoklis un partika- jo darbu jau uzrteiz neatradisu... Ko jus sakat par tam Latvijas kompanijam, kas iekrato darba arzemes? Vai ir verts risket doties uz Iriju, ja darbs vel nav atrasts un meklet uz vietas vai labak tomert no sakuma atrast darbu? Anglu valodas zinasanas man ir labas, tadelj ta nebuu problema ;)
jaunākie/vecākie ieraksti vispirms
sveiks, es ari jau 4 aprili būšu Z-irijaa,braucu var teikt pec pazisanas.Zinu ka darbs būs grūts- par sēņu lasīšanu var romanus sarakstīt:))) ko tik neesmu saklausijusies!! riskēju un braucu!! uzticos cilvekam, kas mani savanģoja:))0 man teica ,ka lielas naudinjas nemaz nevajaga, jo maksa tacu katru nedelju, un dzivosanu apmaksaa saimnieks! domāju jāsāk ar mazuminju- tad jau redzes varbūt pēčāk meklēsim ko labāku!!! varbūt,kāds var pakomentēt man to sēņošanu?? būšu pateicīga par jebkādam zinjām!! p.s. izstaigajos Riga pa aģentūrām- neiedvesa uzticibu:(((
Lai varetu stradat Irija no sakuma jauztaisa t.s. PPS Number. Tas tads ka nodoklju maksataja numurs. Lai to dabutu, jauzrada dzivesvietas adreses apstiprinajums (kads rekjins vai piem.bankas atskaite). Ta ka tev ta nav, tad jaatrod cilveks, kursh ies ar tevi uz konkreto ofisu(aizmirsu, ka tas saucas) un apliecinas, ka dzivo pie vinja. PPS bus gatavs nedeljas laika. Es dzivoju Dublina un ta ir viena sasoditi darga pilseta. It seviskji dzivoklju ires zinja. Protams, ja dzivo ka kjinieshi draudziga chupinja, tad var izbruakt diezgan leeti - ap 200eiro menesi. Es, personigi, nekadam firmam neuzticos. Vairaki mani draugi ir pamatigi piekasti. Tev ir valoda, tad nevajadzetu but gruti. Uztaisi labu CV un drase apkart. Es zinu, ka dzudzi, kas tikko ierodas Irija, sak ar stradashanu veikalinjos, parasti gan ne ka pardeveji, bet ta saucama Delikateshu bara darbinieki. Tur tas saucas Deli assistant. Dublina tadu darbu nav parak gruti dabut. Nav jau nekada mezdus maize, bet var iztikt. Galvenais, gut pieredzi un kontaktus.

Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam!

uz augšu