DARBS INTERNETA!!! Sveicināti, lūdzu, velti paris minūtes, un izlasiet šo citāti. Es uzduros uz šo pavisam nejauši, kad meklēju otro darbu papildīs ienākumiem. Atradot šo citāti, kura ir teikts , ka var nopelnīt TUKSTOTI latus tikai pa PARIS NEDELJAM ieguldot tikai 0.90 santīmus , es padomāju, ka tas ir kārtējais joks, no izlēmu izlasīt līdz galam un zināt , ko man piedāvā: tur teikts, ka vajag nosūtīt pa 0.10 santīmiem uz 9 Internet-maciņiem, kuri zemāk noradītie. Pēc tām izstrīpot pirmo maciņu no saraksta, ar to pašu, pārbīdot sarakstu uz vienu rindiņu augstāk, rezultāta devītā rindiņa palīgs tukša, kura Jūs ierakstīsiet savējo numuru Internet-maciņa. Pēc tam Jūs uzrakstiet šādu vēstuli, bet jau ar JUSU DATIEM uz devītās rindiņas, uz 200 dažādiem forumiem. Nekādas manīšanas. Nu, es padomāju, ka, principa, neko nezaudēju, tika 0.90 santīmus , un izlēmu pamēģināt. Izveidoju Internet-maciņu, pārskaitīju visiem akcijas dalībniekiem pa 0.10 santīmiem un saku sūtīt šādus vēstules dažādos forumos un doskas sludinājumos. Pa dažam dienas 3-х dienas es reģistrējos gandrīz 100 bizness–forumos un ievietoju bezmaksas doskas sludinājumus. Pagāja nedēļa, skatos sava Internet-maciņa, un uzminiet kas!!! Nekādi ienākumi nav, vispār. Bet visi akcijas dalībnieki raksta, ka par nedēļu nopelnīja kas 15 latus, kas pa 45 latus. Nu es padomāju, tju-tju, iekritu «Losītis», gribēju nopelnīt pa paris nedēļām dažus tūkstošus. Nu un pametu vis šo lietu, tā un neuzrakstīju visus savus sludinājumus, neievietoju līdz 200 forumiem, 0.90 santīmu zaudējumu no tā mans maks nepalika plānāks. Vel pēc nedēļas ieskatījos sava Internet-maciņa, skatos, tikai viens ienākums 0.10 santīmi. Jā.., padomāju es, neko nesapelnīs, laikam atradās tāds pats naivais, ka un es… Vel pēc divām nedēļām es tomēr iegāju sava Internet-maciņa, a viņa gandrīz 15.30 lati. No Kurienes? Kaut kas nesaprotams, bet vienalga 15.30 lati uz uz ceļa nemētājas, kaut tas ir maz, ka rakstā iepriekšējie dalībnieki ka par mēnesi nopelnīja 100-tiem latus. Un pēkšņi pēc aptuveni viena mēneša saka pats interesantākais: mana maka sāk katru dienu ienākt naudiņa KATRU DIENU, vel pēc divām nedēļām uz mana konta bija aptuveni 300 lati. Pēc šiem notikumiem es nosūtīju vel sludinājumus kādos 150 forumos. Rezultāts bija neiedomājams biju pārsteigts! Pagāja jau 2 mēneši un es saņemu jau 1670 latus. Un nauda nāk katru dienu, katrus 15 minūtes uz mana konta ienāk gandrīz 0.10-0.30 santīmus. Es biju loti slīgta finansiāla stāvokli un ilgi nevarēju atrast sev piemērot darbu līdz tam, kad ieraudzīju šo lapu. Es nenoticēju, ka tas strādā, kamēr nesaku saņemt pārskaitījumu no sava konta. Mans darbs tagad - tas ir katru dienu sēdēt pa dažam stundām interneta, UN VIS!!! А alga tāda, ka ne vienam uzņēmējam firmas vadītajam sapņos nerādījās!!! Tagad es izstāstīšu ka tas strādā un kāpēc! Es jums apsolu, ja Jūs darīsiet tieši ka rakstīts piediesiet visas instrukcijas, tad Jūs sāksiet saņemt daudz vairāk naudas, nekā domājat, neieguldot pārāk daudz darba un laika. Piekrītat, ka tas ir vienkārši un pavisam legāli!!! Jūs ieguldījums tikai 0.90 santīmi un loti lielas iespējas papildināt savus ienākumus! SVARIGI: neviens jūs negrib krāpt un jūs neko nezaudējat, bet tas STRADA! Labais peļņas rezultāts visiem projekta dalībniekiem ir atkarīgs no katra dalībnieka rezultātiem.. SVARIGI!!! Izlasiet šo vairākas reizes. Darbojoties pēc instrukcijām TIEŠI TA! Un Jūs labi nopelnīsiet divu mēnešu laika!!! Vis tik labi strādā dalībnieku TAISNIGUMA dēļ. SOLIS 1: 1. Reģistrējies sistēma Inauda.lv to var izdarīt te: http://www.inauda.lv/ , labi iepazīsties ar šo sistēmu, ka viņa strādā, un ielieciet 0.90 santīmus uz sava konta. Uzreiz rodas problēma ielīgt naudu uz sava inauda.lv konta, jo minimālais divi lati , bet es papildināju kontu caur Internet banku ar pārskaitījumu! Vispār tur vis vienkārši un skaidri rakstīts. 2. Paņemiet pirmo maciņa numuru no apakšēja saraksta, pārskaitiet uz viņa 0.10 santīmus, ierakstot šo numuru aile «Telefona numurs vai lietotāja e-mail adresi.»; vis, ko Jūs izdarījāt - izveidojat pakalpojumu, pavisam legāli. Jūs pieprasiet legālu servisu, par kuru maksa. Tālāk, sakot no otra, pārskaitiet 0.10 santīmus uz nākošiem 8 konta mačiņiem (neaizmirsiet ierakstīt ailīte «Darījuma papildus informācija:» «Pievienojiet mani sarakstam»). Un vel maciņu numurus ievadiet uzmanīgi, nepielaidiet kļūdas. 1. 26211073 2. 22342170 3. 26223579 4. 27547592 5. 26709612 6. 26122303 7. 29979430 8. 29990786 9.26633525 ATKĀRTOJU, lai saņemt naudu, svarīgi ir nosūtīt uz visiem 9 maciņiem pa 0.10 santīmiem, citādāk tikla MODERATORI, ADMINISTRACIJA Inauda nepieslēgs jūs projekta dalībai un jūs nevarēsiet saņemt savu peļņu! Tagam UZMANIMU!!! SOLIS 2: 1. Uzrakstiet savu līdzīgu vēstuli, variet nokopēt manējo (variet formāta txt vai ka Jums vieglāk). Nokopēta lapaspuse izstrīpojiet no saraksta PIRMO AUGŠĒJO MACIŅU un pārvietojiet 2-otro maciņu uz 1-pirmo, kuru Jūs izdzēsāt, 3-trešo uz 2-otro vietu, 4-ceturto uz 3-trešo vietu, 5-piegto uz 4-cetorto vietu, 6-sesto uz 5-piegto vietu, 7-septito uz 6-sesto vietu, 8-astoto uz 7-septito vietu, 9-devito uz 8-astoto vietu, un 9-devitais numurs, kurš palika tukšs, ierakstiet SAVU maiņas kontu!!! 2. Izvietojiet šo citāti ne mazāk, ka 200-300 forumos. Atcerieties, jo vairāk jūs salīgsiet, jo lielāka būs jūsu peļņa, jūsu peļņa ir atkarīga no jums, un tikai no jums. Kad ievietosiet citāti foruma , tad rakstiet «Viegli nopelnīt miljonu», «Vairāk naudas mēnesi» u t. t., labāk rakstiet «Vajadzīgs Menedžeris, a/l 1000 Ls mēnesi». Izveidojiet šo citāti 200 forumos, pat uz maz apmeklētiem, garantējam Jūsu peļņa aptuveni 2300 Lat. - UN TAS MINIMUMS!!! Tikai par 2 mēnešiem!!! Vairāk ievietosi - vairāk ieņemsi. 3. Tā tad, kad Jūs sasniegsiet pirmo pozīciju, Jums būs daži tūkstoši tikai par to ka IZVEIDOJAT SARAKSTU!!! Tas maksa tika 0.90 santīmus un nedaudz negrūta darba!!! Galvenais - tas STRĀDĀ!!! Dariet to tagad, neatlieciet to uz rītdienu, laiks ir - nauda!!! Bet pastrādāt tomēr vaidzēs. Vajag ieinteresēt cilvēkus. Ievietojam sludinājumus specializētos websaitos, darba piedāvājumos, forumos, doskah sludinājumus. Tas vis ir TAVAS rokas, UZ PRIEKŠU!!! Tāpēc ka jūs nekā nezaudējiet, tikai 0.90 santīmus. Ja gadījuma nesanāks, ja šis bizness bankrotēs, un nekādu naudu man neatnesis? - ŠĪ RINDIŅJA PRIEKŠ PESIMISTIEM. Nu un kas!!! Katru dienu Latvija paradās no 200 līdz 5000 jaunus lietotājus interneta. Nu, un pēdējais, lai dabūtu kaut ko, vajag iedot kaut ko, lai dabūtu vel vairāk, vajag iedot vel vairāk! Pārliecinies par to pats… Veiksmi Jums!!! SOLIS 3: P.S. Noderīga informācija! Ka izvietot informāciju forumos (doskax un citas piemērotas vietas) 1. Atveram meklētāju: http://smart.delfi.lv/ ; http://latne.lv/ ; http://web.top.lv/ ; http://www.google.lv/ ; 2. Rakstam meklēšanas aile fāzu: «форум начать новую тему» или «форум начать новую тему работа» (bez ķekšiem var ari latviski). 3. Meklētais atradis tūkstošiem lapu, kuros variet atstāt savas vēstules. Loti ieteicami websaiti par darbu: http://ss.lv/ , u t. t. A tagad es Jums paskaidrošu, ka jūs jebkura gadījuma neko nezaudējiet TIKAI VĪNIET!!! Pateikšu, ka no 200 vēstulēm es saņemu tikai 5 atbildes (loti zems cipars), tas nozīme, ka iegūšu 50 santīmus, atrodoties 7 pozīcija saraksta. Tagad tie 5 cilvēki katrs ievieto minimums 200 forumos ar manu konta numuru uz 6-sestas pozīcijas, un tikai 5 cilvēki atbild tiem 5 - tas jau 250 santīmu. Tālāk tie 25 cilvēki ievieto forumos 200 vēstules ar manu maciņu 5 rindiņa, un tikai 5 atbild - mana peļņa 1 250 santīmi = 12.50 Ls. Tagad tie 125 cilvēki, ievieto, un dabu 5 atbildes, tie dod man 62.50 Ls peļņas (es uz 4 pozīcijas). Tālāk smieklīgāk: tie 625 cilvēki suta pēc minimuma 200 vēstules ar manu maciņu 3 rindiņa un tikai 5 cilvēki atbild - tas ir 312.50 Ls. Pats interesantākais, ka tie cilvēki 3 125 nosutis vel pa 200 vēstulēm forumos, nu ja viņiem atbild tikai 5 cilvēki, tad es dabūšu 1562.50 Ls (es 2-otraja pozīcija). Tagad UZMANĪBU!: tie 15 625 cilvēki nosūt vel 200 vēstules, un viņiem atbild 5 cilvēki - tas ir 7812.50 Ls un tā tālāk!!! Neticami cipari Vāne?? Un tas ir vis tikai par 0.90 santīmiem!!! Tūkstoši cilvēki no visas pasaules pievienojas pie interneta un lasa šādas vēstules katru dienu, tā pat ka Jūs tagad lasāt šo!!! Nu tā ka? Iztērēsiet jūs 0.90 santīmus, lai uzzināt strādā šī lieta??? Un Pēdējais, mana skatījuma, pats galvenais: KA NOŅEMT NAUDU NO INTERNET MACIŅA? Lai pārskaitītu naudu iNauda uz savu bankas kontu, Tev nepieciešams bankas konts. Lai to Izdarīt, papildini savu kontu iNauda (vienalga ar kādu summu) aprakstu sīkumos atradīsi websaita iNauda http://www.inauda.lv/ sadaļa "Чаво" (F.A.Q.)!!!
|