Latvija: 04:45, 04. decembris

latviesi.com

Sveiki, Viesi!
Izvēlētā valsts: 
Autorizācija
e-pasts:

parole:
Help
Galvenā izvēlne
Info ceļotājiem
Latvieši.com piedāvā
Šobrīd portālā
Reģistrētie: 0
Nereģistrētie: 46
Kopā: 46
------------------
Pavisam
reģistrējušies: 8351

------------------
Šodien portālu
apmeklējuši:133
------------------
Vakar portālu
apmeklēja:876
Get Firefox!

Forums » Darbs ārzemēs » Darbs Norvēģijā

Darbs ārzemēs
196
Darbs Norvēģijā (Latvija)
Plānoju doties strādāt uz Norvēģiju. Līdz šim informāciju par šo valsti esmu saņēmis visdažādāko, taču gribētu dzirdētu jūsu atsauksmes, ieteikumus, ar ko man būtu jārēķinās dodoties uz šo valsti, kādas grūtības tur sagaida u. tml.
jaunākie/vecākie ieraksti vispirms
Pirmak valoda -angļu labā līmenī vai ideāli norvēgu. Valsts ir dārga. Imigrantiem maksā mazak ka vietejiem. Nodoklis 37%. Darba līgumu slēdz uz 6 menešiem,pēc tam pagarina uz gadu.Katru gadu japagarina.Izņemot,ja darba devejs nokārto darba atļauju uz 5 gadiem( ne uzreiz).
Medmaasaam gan algu maksaa tieshi tikpat cik norveeghu koleegheem. Viss atkariigs no pasha! Lai viss izdodas!!!:)
Diemžēl bez labām norvēģu valodas zināšanām pat grīdas nevarēsi mazgāt. Protams, ja esi augstas klases speciālists un pretendē uz darbu starptautiskā uzņēmumā - tur pietiks ar angļu valodu.
Atbildes adresāts: Liga Vekmane ()

Labdien. Līga. Sveicoieni no Latvijas. Darba meklējumos ārzemēs nejauši atradu Jūsu komentāru. Kā ir ar iespējam dabūt darbu Norvēģijā? Varbūt ir kādi varianti pie Jums. Man ir 43 gadi. Ir vidējā med. izglītība - akušieris. Profesijā gan pasen nestrādāju. Varbūt ir kādi citi varianti? Varam arī sazvanīties. Atsūtiet man savu Nr. Mans e-pasts: dace.krumina@zl.lv

Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam!

uz augšu