Latvija: 15:01, 20. novembris

latviesi.com

Sveiki, Viesi!
Izvēlētā valsts: 
Autorizācija
e-pasts:

parole:
Help
Galvenā izvēlne
Info ceļotājiem
Latvieši.com piedāvā
Šobrīd portālā
Reģistrētie: 0
Nereģistrētie: 17
Kopā: 17
------------------
Pavisam
reģistrējušies: 8281

------------------
Šodien portālu
apmeklējuši:582
------------------
Vakar portālu
apmeklēja:1032
Get Firefox!

Forums » Kas jāzina dzīvojot ārzemēs? » Sludinājuma portāli Anglijā

Kas jāzina dzīvojot ārzemēs?
73
Sludinājuma portāli Anglijā (Anglija)
Sveiki forumieši! Ceru uz Jūsu atsaucību. Ir nepieciešamība un vēlme ko mainīt ar jauno gadu. Jautājumi sekojoši, 1. kurš www portāls ir populārs sludinājumu ievietošanai Anglijā (iespējams arī Īrijā)? Pats vēlos iesniegt sludinājumu un atrast darbu. 2. norādītās cenas sludinājumos ir ar/bez PVN? un cik liels tas ir? Paldies par atsaucību!
jaunākie/vecākie ieraksti vispirms
izmisigi mekleju darbu pie ziedu griesanas anglija ja kads variet ludzu palidziet atrast darba iekartosanas biroju Anglija. Busu loti pateiciga Ausma
dzivoju Anglija Portsmouth un mekleju darbu siltumnicas
Atbildes adresāts: Rīdzenieks Rīgā ()

ja zin kur mekleet nevajag neko maksaat nevienam, es jau 3 gadus te dziivoju, lai latviesi straadaatu anglijaa ir tikai vajadziiga pase un anglju valodas zinaashanas. man irdarbs krogaa vajadziigi darbinieki darbam par viesmiiljiem/em
Irisa, ko Tu stāsti ?? Tikai pase ??! Un vai tad Home Office un National Insurance Nummber nav vajadzīgi ??? Tas nozīmē ka, ... Tu šajā krogā strādā nelegāli, nodokļus nemaksā. Tas ir mīnuss tikai un vienīgi Tev.
Artūr, neliec sludinājumu. Sūti CV uz darba piedāvājumiem, un Tev atzvanīs ja jā, vai pieklājīgi atteiks caur e-mail.
Es gan uzskatu, ka vislabāk ir izmantot kādu aģentūru Latvijā. Lai aģentūra lauza galvu par papīriem, darba vietu un dzīvesvietu tavā vietā. Pie tam vēl tev paprasa, kurā reģionā tu īsti gribētu pabūt. Ir viena uzticama aģentūra Rīgā - daudzkārt pārbaudīta ar vairākiem man pazīstamiem cilvēkiem. Diemžēl nosaukumu neatceros. Nu bet nekas - es to vēlāk noskaidrošu un ielikšu šajā forumā. Viens mans draugs te man prasījās uz Angliju pie manis, bet man laika nav meklēt dzīvokli vai istabiņu, tāpēc izlēmām darīt tā: 1) viņš iet uz to augstāk minēto aģentūru un piesakās; 2) kad viņš atbrauc uz Angliju, viņš sāk strādāt aģentūras atrastajā darbā; 3) pēc kādas nedēļas es atrodu viņam vietu manā darba vietā (kas ir labāk nekā strādāt kādā fabrikā vai rūpnīcā par minimālo algu) un viņš uzsaka aģentūras atrasto darbu; 4) ir iespēja, ka uzsakot aģentūras atrasto darbu viņš zaudē VISAS līgumsaistības ar aģentūru, t.sk. īres līgumu, kur dzīvo, bet tā jau bēda maza - izīrētājs taču būtu ieinteresēts kautko nopelnīt un īres līgumu mans draugs pagarinātu uz sava vārda. Rezultātā viņš būs dabūjis savu dzīvesvietu Anglijā un normālu darbu ar normālu algu, ar ko viņu nodrošināšu es. Artūr, manam draugam noveicās, ka viņam Anglijā esmu es. Tev varbūt tā nav. Bet tas nav deguna nokarināšanas vērts. Tev tikai aģentūras atrastajā vietā būtu jānokvern ilgāk - kamēr nostabilizētos. Ja tu izmantosi mūsu izstrādāto plānu, mans ieteikums tev būtu noturēties tajā rūpnīcā vai fabrikā kādu mēnesi. Pa to mēnesi aģentūrai principā ir jānokārto tavi papīri un reģistrācijas, it sevišķi, ja uz Angliju grasies braukt ilgtermiņā. Kad es braucu uz Angliju, visus papīrus un reģistrācijas es kārtoju pats, un, tici man, būs labāk, ja kāds cits, ar pieredzi, to izdarītu tavā vietā - angļu birokrātijas sistēma ir ļoti piņķerīga lieta. Ja tev ietu viss kā pa sviestu, es tevi sauktu par visveiksmīgāko cilvēku pasaulē. Pat paši angļi spļaudās par savu birokrātiju. ;) Šaubies, ka vēlāk atradīsi labu darba vietu? Te tak cilvēki sadeva veselu kaudzi ar saitu adresēm. Pie tam Anglijā visas avīzes ir pilnas ar darba sludinājumiem - tik pērc un šķiro, ko tu gribi darīt un ko ne. Mēneša laikā taču gan jau varēs atrast ko pienācīgu. ;) Nav tā, ka darba Anglijā nav - ir darbs, tikai nav strādāt gribētāju. Tas nu principā ir viss, ko es tev, Artūr, gribēju teikt. Ak jā, tās aģentūras nosaukums - es to noteikti vēlāk noskaidrošu un ielikšu šajā forumā. Lai veicas!
agentuura saucaas - GP recruitment, Briiviibas 105!!
gribu stradat anglija peec savas 18dz/d tas ir februari.. ir kadi piedavajumi kur vis labaak pieteikties????

Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam!

uz augšu