Latvija: 14:24, 20. novembris

latviesi.com

Sveiki, Viesi!
Izvēlētā valsts: 
Autorizācija
e-pasts:

parole:
Help
Galvenā izvēlne
Info ceļotājiem
Latvieši.com piedāvā
Šobrīd portālā
Reģistrētie: 1
Nereģistrētie: 20
Kopā: 21
------------------
Pavisam
reģistrējušies: 8281

------------------
Šodien portālu
apmeklējuši:546
------------------
Vakar portālu
apmeklēja:1032
Get Firefox!

Forums » Par Latviesi.com » Kauns!!!

Par Latviesi.com
21
Kauns!!!
Paklausieties, saita organizatori! Ka jums nav kauna. Vai tiesham jus vajag izdzit no darba, lai saits kljutu aktuals!!! Bet,varbut jums maksa par to, ka jus neko nedarat!
jaunākie/vecākie ieraksti vispirms
Jaaa... sodien te nejausi ieskatiijos, bet portaalaa valdosajaa haosaa neko nevar saprast! Taads knapi elpojoss ,saliidzinot ar to, kaads tas bija pirms paaris gadiem..fui!!!
Nezinu kāds šis portāls bij pirms tam, bet man ir prieks, ka tāds IR! :)
Atbildes adresāts: Inko gnito ()

Es ar galigi neizprotu si saita nozimi?Kaut gan jasaka dazus latviesu esmu iepazinusi tiesi seit.Bet tagad jau visi pargajusi uz saitu www.draugiem.lv
par ko tad kaunēties? regulārais apmeklētāju skaits parāda, ka ir cilvēki kuri šeit regulāri atrod sev noderīgu informāciju un priekš tiem arī šads portāls ir domāts. Pārmest citiem ir taču vieglāk, nekā pašam ko izdarīt, vai ne Ilmār?
to ka šāds saits ir man ir prieks tikai es kaut ko nesaprotu ja vakār šo saitu ir apmeklējuši 1481 cilvēks kapēc to nevar manīt . vai tad cilvēki te ienāk tikai lai palasītu ?
Atbildes adresāts: Aelita Ruskule ()

Vot, tur jau ir ta nelaime, ka ienak saita tikai palasit. Pskatas uz aiziet. Bet vajag cilvekus iesaistit ar kaut ko un ieintereset, ar darbibu, diskusiju u.t.t. Lai cilveki saktu aktivi sazinaties ne tikai viens ar otru, bet ari kolektivi. Tikai tad saits bus interesants. Vienkarshi vajag vairak temperamenta. Un viss. Bet sodien vel, par nozelosanu, tas aalavigas balstinjas vel ir skaidri dzirdamas un ari redzamas.
Visi jau nevar būt tik populāri kā draugiem.lv
jasak ka agrak strideties, tad ari bus vairak diskusiju ;-)) kur stalkritis pazudis?
Daudz konkurentu,tāpēc šis saits nobal.Vajag svaigas idejas.
i8viesiet kaut ko ne tik nopietnu un garlaicīgu. nemiet piemeru no citiem saitiem,paskatieties kas tur ir tads kas nav jums un meginiet ieviest kaut ko lidzigu. OK !!!!!!!!!
Liiguc dzirdeeju Tavu saucienu :D Buchss ;))
Ieliku komentaaru 09:34. Taa saku es. Saitee raadas ka to ielikshu peecpusdien: vai tad var veel aktuaalaak?:DDD Ja redakcijai nav slinkums mosh nostaadiit pulksteni pareizi.
Milss sveiciens,nu man ari jasaka,kad esmu seit jau ilgu laicinu,un diemzel nekas nenotiek! foruma joprojam mani jautajumi bez atbildem,un ari jaunumi un notikumi seit ir pavisam neinteresanti,vienu vardu sakot,man nepatik!
man šis saits patīk,es šeit esmu ieguvis ļoti noderīgu informācijuun varu to sniegt arī citiem.Te cilvēki nopietni attiecās uz cilvēku jautājumiem parvisādām tēmām,nav tās tīņu problēmas kas ir draugos.
informacija noderiga reizi pus gadā!!! Nezinu reizēm jau uznāk garlaiciba šajā saitā!!!
Man nav kauns!Katris straadajam cik liidzeklji atljauj.Kas ir emigranti 10.maarcinjas,noziedojam tam!Ja nevilks ar sho tad jau uzticat man!Ja vilks ziedosim savam SAITAM to ko krogaa nodzeram vairaak vakaraa.
fui ,kaa jums nav kauna LATVIESI.vieniigaa iespeeja mums aarpus savas zemes buut kopiigiem speekiem buut liedeetiem
Taisniiba ir Ligai!!! Lai buutu vairaak dzivibas ir jasaak kasketies :)
Domāju, ja jau šis nav biznesa portāls, neko nepelna, kā tad vispār velk dzīvību? Kāds taču šo portālu finansē? Ne jau nu mēs, lietotāji, tāpēc ir ļoti nekorekti kaut ko te pārmest.
Par velti neviens nestradas! Ja finanseshana ir noslepums, tad te ozh pec specdienestiem. Parejais - acu aizsmereshanai.
gribèju papl,àpàt ar latviesiem ,z'èl te neviens mènes'iem neraksta! .bu4as visiem un lai veicàs tàlajàs zemès.linda itàlijà. 16.08.08.
gribèju papl,àpàt ar latviesiem ,z'èl te neviens mènes'iem neraksta! .bu4as visiem un lai veicàs tàlajàs zemès.linda itàlijà. 16.08.08.
Normals portals ,kur var uzzinat par letiniem LV,vairak tas interese ,jo kas mums notiek seit Latvija to mes pasi zinam ,ka izklut no sis bedres ,jo dzimtenei neesam vajadzigi ,vienigais ka nodoklu maksataji ,lai valdibas viri padzivo uz ta minimuma 160 ls ,tad tiesam izbaudis dzivi un ka dzivo tauta

Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam!

uz augšu