Autorizācija |
 |
|
|
 |
|
ka tu doma mes esam to pelnijushi
Latvija notiek kaut kas ne ta ka vajadzetu notikt barikades mes to nevarejam paredzet. |
|
|
|
jā gan kad stāvēju uz barikādēm es cerēju ka būs labāk ,es bīju gatava mirt par savu zemi ,bet tagad mani vairs pat neuztrauc kas ar šo zemi notiks . es pat vairs neizjūtu viņu kā savu dzimteni.manai valstij ir dziļi nospļauties kas ar mani notiek ,kas notiek ar maniem bērniem un vai es maz varu izdzīvot .tā nu tas ir....
|
|
|
Katrs dabuu to, ko pelnijis.. :)Neteiktu ka slikti dzivojam..vnk cilveki tadi neapmierinati nugji..taisnibu visu laiku mekle... vieni miljonus, citi taisnibu, vel citi sevi nevar atrast. Nu bardaks valsti::) Bet ta ok!
|
|
|
man ari pazudis tads jedziens ka dzimtene,jo neesmu seit vajadzigs,esmu nicinams puteklis,ko var samicit,izmest meslaine,KO KUNGI APZOG----JO NAV VINIEM NEKA SVETA
|
|
|
Man kauns par tevi, Elmar Lankovski!
Savu dzimteni mes milam ne tapec, lai gutu kadu izdevibu.
Mes vinju milam tapec, ka sheit gulj musu senshi. Sheit ir musu
saknes, sheit ir musu nakotne. Ja tu zinatu, cik asaru esmu izraudajis dzivojot gandariz 40 gadus arpus latvijas.
Kas attiecas uz kungiem, ja tu esi dzimis vergs, tad tads ari nomirsi.
Neviens tevi tava dzimtene nenicina. Vienkarshi tava dzimtene ir nokljuvusu strupcelja. Vinjai ir vajadziga tava palidziba!!!!
|
|
|
Atbildes adresāts: Aelita Ruskule () Valsts un Dzimtene ir dazadi jedzieni!
|
|
|
Valsts un Dzimtene ir dažadi jedzieni tikai tad, ja tie nesakrit!!! Kaadi pilsoni, tada valsts.
|
|
|
Atbildes adresāts: Inko gnito () piedodiet kungs bet jūsu asarām par dzimto zemīti nav nekāda sakara ar mūsu skarbo ikdienu. Ne pa velti ir teiciens no mīlestības līdz naidam ir viens solis.Es no šīs valsts negaidu lai tā mani uzturētu ,bet lai ieviestu likumus kas nepieļauj darba devējam nemaksāt algas un sekotu lai tas tiek ievērots.Man ir viens jautājums : vai jums ir bērni? man viņu ir trīs visi mazi tikai divi tika šogad bērnu dārzā trešais palika mājās , esmu spiesta sēdēt mājās. vīrs viens strādā un ja vēl nesamaksā algu ... kad bērns stāv pie ledusskapja un raud ka grib ēst ,par kādu mīlestību var būt runa ? valsts nav spējiga nodrošināt bērnus ar bērnudārziem lai mātes varētu arī iet strādāt...katra mana bērna asariņa ir simts reizes vērtīgāka par šo valsti...
|
|
|
Atbildes adresāts: Inko gnito () kas attiecas uz seņčiem lai takšu viņi guļ ,tikai tāpēc ka te dzimis un miris mans vectēvs un viņa vectēvs es šo zemi nemīlēšu. Kas attiecas uz mūsu nākotni ,te rodas jautājums vai te tāda būs?
|
|
|
Atbildes adresāts: Aelita Ruskule () gribētos zināt par ko tad konkrēti mana ģimene ir pelnījusi to ko dabū?man grūti saprast ko jūs domājāt to teikdama?
|
|
|
Atbildes adresāts: Aelita Ruskule () Jaa. Ta jau runa:
-Kada tauta, tada vara!-
|
|
|
Atbildes adresāts: Aelita Ruskule () Bet taa konkretak, ja var...
|
|
|
Atbildes adresāts: Aelita Ruskule () Visa bijusha padomju sabiedriba ir iekapusi ta sacamaja kapitalistiskaja bljoda. Un shaja bljoda zelts ir, bet tikai vinju vajag macet atrast.
Bet vispar "kapitalismu" ir izdomajis Marks.
Lielaka dalja cilveces vienkarshi dzivo pec dabas likumiem.
Bet dabaa, ka zinams, visam ir sava vieta. Taa nu tas ir, ka daudziem tagad ir ljoti gruti iedzivoties jaunaja vide. Bet vajag meklet, kas mekle, tas atrod...
|
|
|
Atbildes adresāts: Aelita Ruskule () vīrs viens strādā un ja vēl nesamaksā algu
Latvija vel ir tada mezhoniba, ka algas nemaksashana?!
Zheligs Dievs, vajag tachu celt traci! Pie mums tagad to pat iedomaties nevar.
|
|
|
Atbildes adresāts: Aelita Ruskule () vīrs viens strādā un ja vēl nesamaksā algu
Latvija vel ir tada mezhoniba, ka algas nemaksashana?!
Zheligs Dievs, Pie mums tagad to pat iedomaties nevar.
|
|
|
Atbildes adresāts: Inko gnito () Paldies par ierakstu! Pilnīgi atbalstu!
Man gan ir 26 gadi, es barikādēs nepiedalījos, bet man tētis piedalījās. Mīlu šo zemi, jo par to ir iezliets tik daudz asiņu, tik daudz cilvēku ir cīnījušies Latvijai ir tik liela vēsture, ka mums ir jābūt lepniem par to! Un es negribu tā vienkārši to visu noliegt vai aizmirst. Jā, Latvijai tagad nav viegli. Bet ir bijis grūtāk, tāpēc jau tā nav jānoniecina, ja augstāk stāvošie to noniecina. Rīkojies, nevis sēd un žēlojies :) Mans komentārs nav raidīts uz kādu konkrētu šeit esošu cilvēku, bet vispārēji. Saprotu arī tos, kas tagad aizbrauc no Latvijas, jo ar algām un dīokļu maksu te vienkārši izdzīvot nevar!
|
|
|
Man ir ļoti daudz draugu ārpus Latvijas, kuriem nav nekāda sakara ar Latviju. Viņi zin savu bardaku savās valstīs. Viņi ir viesojušies Latvijā un redz arī mūsu bardaku. Bet nezin kāpēc grib pārcelties uz šejieni un to jau ir darījuši, tagad dzīvo Latvijā, jo citus ir lielāks bardags. Kas ir sasniegts pēc Padomju Savienības izjukšanas jau ir diezgan daudz.
|
|
|
Atbildes adresāts: Lāsma Vekmane () Piekrītu ja man būtu 26 es arī nebūtu tādā situācijā kā tagad ,bet man nav vairs 26 un sen jau nav .Manam vīram vēl par 12 gadiem vairāk kā man .tāpēc darbu atrast ir krietni grūtāk kā jūsu vecumā.Un es ne žēlojos ne čīkstu ,bet pastāstu citiem savu dzīves situāciju cerībā ka kādam būs padoms kā tikt ārā visa.PS Un ja kādam dzīvē iet tik labi ka viņš vairs nav spējīgs just līdzi un sniegt padomu ,tad lai viņš izliekas ka neredz to kas te ir rakstīts nevis stāv un gudri spriež par lietām kas viņam ir nezināmas (tas Lāsma nav domāts jums personīgi)
|
|
|
Laikam jau nevienam nav ko piebilst, tā gan....
|
Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam! |
|
|