Latvija: 15:04, 20. novembris

latviesi.com

Sveiki, Viesi!
Izvēlētā valsts: 
Autorizācija
e-pasts:

parole:
Help
Galvenā izvēlne
Info ceļotājiem
Latvieši.com piedāvā
Šobrīd portālā
Reģistrētie: 0
Nereģistrētie: 16
Kopā: 16
------------------
Pavisam
reģistrējušies: 8281

------------------
Šodien portālu
apmeklējuši:584
------------------
Vakar portālu
apmeklēja:1032
Get Firefox!

Forums » Par Latviesi.com » Cik šeit cilvēki ir aktīvi ?

Par Latviesi.com
21
06.08.07 01:35:53
Cik šeit cilvēki ir aktīvi ? (Vācija)
Tikko piereģistrējos portālā un pievienojos Frankfurtes kopienai, taču īsti nesaprotu, vai šeit ir arī dzīvības pazīmes - piemēram, forumā pēdējais un vienīgais ieraksts pirms gada.. tas atkarīgs no kopienas vai šeit cilvēki netusējas ? :(
jaunākie/vecākie ieraksti vispirms
Atbildes adresāts: Maiga Vilciņa ()

Man arī tā liekas, ka maz dzīvības šeit. Bet varbūt es pati vienkārši neprotu vēl te darboties?
Ne, tas ta ir! bet mes jau varam sakt palenam palenam...:-)
Tev ir taisniba! Es dzivoju Frankfurte gandriz 12 gadus, un nepazistu nevienu latvieti.
Atbildes adresāts: astrida indricane ()

Ievadi "draugiem.lv" värdu Frankfurt, tev uzrädiis visus "draugos" registreetos,kuri tur dziivo. Es dziivoju Väcijä 5 gadus,un visu laiku ciinos par savu eksistenci.
Astrida!!! Ka tad tas var but?! Es Frankfurte uz ielas biezi vien latviesu valodu dzirdu! Dazus latviesus esmu ari draugos atradusi...
Dzintra! Vai tad vacija ir problemas ar eksistenci? Domaju, ka tur cilveki brauc, lai dzivotu labak?
Vacija tie labie laiki jau sen beigusies...Ta ir tikai iluzija.
Atbildes adresāts: astrida indricane ()

Pastasti, ka tu dzivo Vacija!
Atbildes adresāts: Liga Melnalksne- Eberhardt (Liga1978)

Milja Astrida! Varbur ir verts iepazities ar draugiem no citam valstim!
Varetu jau mes meginat iekustinat te to rosibu.Es dzivoju Bremen,gandriz 11 gadus.Piekritu ka tie zelta laiki Vacija sen beigusies.Bet lai varetu teikt,ka tik traki,ka butu jacinas par eksistenci...ne visai gribetos piekrist.Varbut es saubos.
Atbildes adresāts: Rita Zeibote ()

Visi, kuri te ko rakstijusi ir no ta saucamajas "rietumvacijas". Neviens nav izjutis un redzejis tas lielas izmainas, kas notikusas (ari dzives kvalitates zina) austrumvacija pec vacijas apvienosanas. protams, ka tagad katram par savu eksistenci jacinas. Bet tas ir ari labi. Dzivoju 25 gadus seit. pazistu gan DDR gan tagad Vaciju un esu loti laimiga un apmieruinata.
Atbildes adresāts: Wika Berg ()

Tas lielas parmainas es pazistu tikai no nostastiem.Es varbut parpratu,ko Dzintra bija domajusi,rakstot ka vina cinas par savu eksistenci.Man tas vairak izklausijas ka netiek ar dzivi Vacija skaidriba.Bet visuma jau ta ir ka visur jacinas.Neviens neko gatavu nepienesis klat.Mes,pec 11 nodzivotiem Vacija gadiem,ari nesudzamies,esam apmierinati.
Labdien. Es pati dzīvoju Latvijā, bet man Brēmenē dzīvo radinieks, es viņu nekad nēsmu redzējusi, bet mēs sarakstāmies. Viņa vecāki pēc kara bēga no padomju savienības jo baidījas no represijām. Tagad viņš jau ir padzīvojis onkulis. Bet es kādu dienu apciemošu viņu, un tāpēc mani interesē viss kas saistīts ar Vāciju.
Es dzivoju netalu no Frankfurtes un pagaidam nevienu Latvieti neesmu satikusi Mos vini nau nemaz ?
Ar to aktivitaati reizeem ir kaa ir.Cilveeki aiznjemti ar darbu, daudzi ar dziives probleemaam utt.Pie tam daudzi izvairaas no lie- kas saskarsmes ar Tautieshiem. Neviens iipashi negrib uzklausiit citu probleemas. Pie tam jau netruukst taadu Tautieshu kuri pie pirmajaam tikshanaas reizeem luudz aizdot naudu un paliidzeet ri- sinaat vinju darba un sadziives jautaajumus.Es no Anglijas un viens pats savaa celjaa esmu sasniedzis to ko sasniedzis. Esmu paliidzeejis un Godiigi sakot apdirsts un apvainots veelaak ka slikti paliidzee- jis.Uzskatu ka paziishanaas un draudziibai jaabuut briivai un neat- kariigai.Dziivee jau katram jaaciinaas saviem speekiem. Satikties paarrunaat dziivi apmainiities padomos ir cita lieta. Ar cienju Janis
MEKLĒJU SPORTA SPONSORUS, ATBALSTĪTĀJUS!!!!Labdien, cienījamie Latvieši, kas atrodas Latvijā un Visā plašajā pasaulē! Šeit nolēmu uzrakstīt - jo varbūt ceru ka kāds spētu palīdzēt man - sporitstam!!!!!! Esmu 19 jauns, 9 gadus nodarbojos ar Grieķu - romiešu un Brīvo cīņu! Uzvarēju LV čempionātu, bet Latviajs cīņas federācija man nesponsorē Eirpas līmeņa sacensības.. Esiet lūdzu atsaucīgi! Latvieši pasaulē ATBALSTAT sportistus! paldies!
Cien!Janka Staltais!Izliec savus plaanus naakotnes ciinjaam un at- klaaj bankas kontu to publiski pazinjojot.To ka visi nepaliidzees nav jaunums,tomeer iisti Latvieshi ziedos.Ja vajag veel padomus un atsauksmi raksti. drumsuk@inbox.lv
Ir tāds vārds - "DRAUDZĪBA", ir tāds vārds - "TAUTA". Nu tad - ESAM !...
sveiki visiem!vai te ir kàds latvietis kas dzivo sicilijà?

Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam!

uz augšu