Latvija: 21:39, 20. augusts

latviesi.com

Sveiki, Viesi!
Izvēlētā valsts: 
Autorizācija
e-pasts:

parole:
Help
Galvenā izvēlne
Info ceļotājiem
Latvieši.com piedāvā
Šobrīd portālā
Reģistrētie: 1
Nereģistrētie: 39
Kopā: 40
------------------
Pavisam
reģistrējušies: 7799

------------------
Šodien portālu
apmeklējuši:767
------------------
Vakar portālu
apmeklēja:832
Get Firefox!

Forums » Kas jāzina dzīvojot ārzemēs? » Vēlos nopirkt māju

Kas jāzina dzīvojot ārzemēs?
67
Vēlos nopirkt māju (ASV)
Sveicināti tautieši! Tiem, kas dzīvo ASV noteikti būs vieglāk atbildēt. Mums ar ģimeni ir dom/vēlme nopirkt ASV māju, bet mums ne jausmas kas vajadzīgs lai mēs no Latvijas varētu nopirkt māju ASV līdz $50000. Paldies jau iepriekš!
jaunākie/vecākie ieraksti vispirms
Es domaaju,vispirms vajag druscinj vairaak naudas...
pa 50 000 $ var aljaskaa nopirkt maaju , kopaa ar laačiem :)
Kaada tipa maaaju?Atpuutai,dziivosnai?Kuraa ASV daljaa utt.Jaazina,ko gribeetos un ko var atljauties.Tad var apskatiities,ko piedaavaa Real Estate intenetaa un viss buus skaidrs!
Floridaa mobilaas plastmasas maajinjas ( trilerus)var nopirkt pat par 5 000$ un reizeem veel zemaaku cenu.Par 50 000$ arii nekas dizjsh nesanaak.Taada pieklaajiigaaka var maksaat,saakot no 130 000$.
par 50 000 var asv maaju norirkt, bez probleemaam, protams ne jau to ssikaako...........bank foreclosure, piemeeram!!!Valsts paardod maajas nolaistos rajonoas par 1 dolaaru. lai cilveeki iet iekssaa un saak dziivot par 49 999 vari mieriigi iztaisiit remontu. man ir pazinnas, kas izsolees peerk maajas par 10000-40000 bisski izremontee un paardod, taa saucamais flip. Vienkaarssi jaamaak atrast............ pie real estate aggentiem jau nu gan pa taadu naudu neko nenopirksi, vinni komisiju 5000-10000 pannems!
latvija gan vel var paspet par tadu summu sjo to nopirkt :))
europaa nav taadu cenu, bet valstiis kas tagad ieklaujaas europaa kaa rumanija vai bulgarija kaut ko var atrast
Pie tam ,vajag cilveekam paskaidrot,ko noziimee nolaists rajons ASV.Diez vai pasham buutu drosme tur paraadiities,kur nu veel dziivot?...
Par 50 000 dolariem var nopirkt lielisku īpašumu Latvijā, kas nav tuvu Rīgai, un vadīt tur savas dienas patiešām lieliski. Par 50 000 dolariem ASV var iedzivoties tikai nepatikšanās.
Mīļo cilvēk' paskaidro,lūdzu,sīkāk,kur un,ko var nopirkt Latvijā par 50000 dolaariem!Cik es zinu šobrīd tā maksā vienistabas dzīvoklis laukos!;)
Atbildes adresāts: lauris (dullais_puika)

Cau Lauri! Es dzivoju NC, un mekleju to par variantu par ko tu runa, mans viirs agarak buveeja maajas, ta ka izremontet maaju mums gan nebutu problema ,bet prieks. Es zinu , ta ir taisniiba, foreclosure un citi, bet caur r.e. agentiem to pa leetu nedabusi. Vai tu nevareetu luudzu pajautat saviem draugiem ,ka vinji to dabuj.Ieprieksh paldies! Natalija.
Atbildes adresāts: Salvis Ceriņš ()

cau.Lauri.majas ASV man liekas ka nav lets prieks par 50000$ neko nenopirksi.vajag vismaz 400 000 $ -800 000$.tad var paskatities kadas normalas majas.citadi nopirksi skuuni kurs skaisti nokrasots un slikta rajona kur nabagi narkomani un visadi trakie dzivo.florida jau labi bet tur dzivo vai nu nabagi vai bagati cilveki.Portlenda OR ir skaista vieta bet lietains visu ziemu rudeni un pavasari.vari braukt uz MO state vai CO state varbut tur kautko atradisi.
ko var dirst vera. tagad normaalu maaju var nopirkt pa 80 000. ar basenu un piecaam istabaam
Atbildes adresāts: Salvis Ceriņš ()

Palasiiju komentus un varu tikai pabriiniities: 1) kaadeelj jaaraktsa rupjiibas (Guntis Paberzis) vai jaakomentee kaadas cenas ir Eiropaa un Latvijaa? 2) neviens nepajautaaja kuraa vietaa ASV(!!!) Salvis sho maaju grib pirkt - ASV ir ljoti liela un cenas ir ljoti atskjiriigas; 3) taapat veel aizvien nav skaidrs vinja meerkjis - vai shii maaja buus gjimenei kaa vasaras miitne, domaata iziireeshanai; cik liela/maza utt. Vienaa pilseetaa cenas ljoti atskjiras, nerunaajot par shtatu vai par visu valsti! Taa kaa vinsh nav paskaidrojis pilniigi nekaadas detaljas, vinsh tikpat labi vareeja prasiit kaa nopirkt maaju ASV no Latvijas pa $1 miljonu un visi komenteetaaji striideetos kaa jau latvieshi!
Vislabākais veids studentiem bez vecuma ierobežojumiem kā nopelnīt, viss ir vienkārši pelni stundā 5 - 10ls, ja gribi vairāk, strādā vairāk. Skaties zemāk norādītajā adrese, nekavējies un esi viens no pirmajiem, jo kas ātrāk piereģistrējas, tiek pie lielākiem bonusiem un atlaidēm. Šis ir kas pavisam jauns. Par katru piesaistīto cilvēku jums maksā no 0.20 santīmiem. līdz pat 1.40 Ls. Visu vari izlasīt pats, mūs sponsorē Latvijas mobilais telefons, Zelta zivtiņa un daudz citi pazīstami uzņēmumi. Sāc tūlīt, reģistrējies zemāk norādītajā adresē. Nenožēlosi tas ir tikai sākums, un beidzot tas ir parādījies arī Latvijā, saku no pieredzes esmu kaut ko līdzīgu darījusi ārzemju lapās, bet šis man liekas ir viens no labāk apmaksātajiem variantiem. Esmu tikai pāris dienas izmantojusi šīs iespējas un man jau ir nopelnīti 70ls par dažu stundu aizņemtību ievietojot šāda tipa reklāmas kādu es šeit esmu uzrakstījis. Ja ir kādi jautājumi prasiet. Katrs piesaistītais cilvēks sāk jums pelnīt, tas ir par katru cilvēku, ko viņš piesaista, jūs saņemat 0.05Ls. Zaudēt nav ko, jo kuri būs pirmie tie būs lielākie ieguvēji. Sīkāk skatāties zemāk norādītajā adrese un reģistrējaties http://www.manaideja.lv/?r=2692 http://www.moneyget.lv/?r=2692

Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam!

uz augšu