Latvija: 03:04, 07. janvāris

latviesi.com

Sveiki, Viesi!
Izvēlētā valsts: 
Autorizācija
e-pasts:

parole:
Help
Galvenā izvēlne
Info ceļotājiem
Latvieši.com piedāvā
Šobrīd portālā
Reģistrētie: 0
Nereģistrētie: 9
Kopā: 9
------------------
Pavisam
reģistrējušies: 8565

------------------
Šodien portālu
apmeklējuši:108
------------------
Vakar portālu
apmeklēja:1149
Get Firefox!

Forums » Citi » Latviesu veikali

Citi
83
Latviesu veikali (Anglija)
Dzirdets par tadiem, tikai nezinu kur meklet! Varbut kads zin kur Londonaa vai tas apkaimee atrodas kads tml veikals? Tik shausmigi pietrukst biezpiena sierinju!!! :/
jaunākie/vecākie ieraksti vispirms
nezinu ka Anglija, bet Vacija var ari krievu veikalinos nopirkt sierinus :) varbut krievu veikalini ir vairak neka latvieau!
Atbildes adresāts: Ieva Lakute ()

Ak Dies Ieva, kaadaa kaktaa tad tu dziivo ka nezini nevienu plekji kur var nopirkt biezpiena sierinju!!!! Arpraac.
Atbildes adresāts: Armands Jekabsons ()

Laikam esi latvietis? Kāpēc tricināt gaisu ar nevajadzīgiem komentariem? Ja VARBŪT zini šādu veikalu,tad atbildi IEVAI klāri.
Es vakar iebiezinato pienu nopirku Real veikala (Vacija). Smiekligi, ka 'krievu' produkti ir salikti visi cupina-4 plauktos, neskirojot pa attiecigajam nodalam. Pelmenus var dabut ari Wallmart. Istajos krievu veikalos viss ir dargaks. Pedeja laika esmu iecienijis arabu saldumus, ta ka apmekleju arabu vaikalus :)
Nu vo tada bedree dzivoju ka neko nezinu... ;) Tad kur Anglijaa taadus krievu veikalus meklet? Es dzirdeju ka esot ari kkaadi veikali ar Baltijas preceem?
Atbildes adresāts: Atis Hofeins (Atis)

Man te "Real" gan visi krievu produkti saskiroti: desas pie desam un pelmeni ari ir- saldetavaa :). Maksaa gan drusku dargak kaa krievu veikalaa "Maxi". Krievu veikalaa var Latvijas tortes nopirkt par bargu naudu.
Elephant&Castle Sopping centrā,uz Finchely Rd no O2 centra pretēji centra virzienam,Inverness Ter.pretīm Hide parkam nākošā šķērsiela aiz latviešu bāra,pretīm Hendonas metro stacijai.Domāju,ka ir vēl kaut kur,vajag vienu atrast un pajautāt.

Krievu veikals, citi sauka par ukrainu bazi. Pagaidam tas ir visletakais un lielakais ko esmu redzejis Londona. USSR, UNIT 23, Parmiter Industrial Estate Parmiter Street, London E2 PHZ. Nav talu no Bethnal Green stacijas. Var tikt ar autobusiem 106, 254, 388, D6. Jaskatas ari uz deriguma terminiem, ka jau visos krievu veikalos.
Paldies! :) Varbut beidzot tiksu pie sierinja ;)
Nezinu gan nevienu latvieshu veikalu, te Anglijaa, mosh ir kaadi. Bet diivainaa kaartaa man LV sierinjus nemaz nekaarojas, nefanoju par vinjiem. ;)
Pie London Bridge stacijas ir leišu bode, tur ir daudz Latvijas preču. Gloucester ir EastEurope veikals, 80% poļu preces, 5% ukraiņu, 2% un 2% leišu un latviešu, pārējie nenosakāmas izcelsmes.
Cambridge aiz grafton centra ir viens veicis
Vai kads zin ari kaa Shveice var tikt pie kadas Latvieshu bodes??
Londonaa in Acton town (pashaa centraa)ir krievu veikals bet tur ir kaaruminji un Codo sulas :)
Romā ir iespējams nopirkt Laimas konfektes, zefiru, kā ari galas un zivju konservus. Uzskatu, ka mūsu garšigās preces pārāk lēni iekaro ārzemju tirgu.
Bournemouth UK, veikals "SKAZKA" 294 Holdenhurst Road, BH8 8AY Tieshaam labs veikals, saakot no biezpiena sierinjiem, Laases kreejumu beidzot ar garshiigu skumbriju un Aldara zelta alinju!
Īrijā "krievu" veikali ar sieriņiem un zefīriem ir gandrīz katrā pilsētā! Brauciet šutp, nav tālu!
un taads pats info, tikai par Minheni kaadam ir? es piemeeram wallmartaa vakardien nopirku riigas shprotus! bet var buut veel kas dabujaams?
Bet mūs Rīgā baro ar poļu u.c. surogātiem, Vācijā armijā noraksta marinētu gurķu konservus lielajās kārbās- Latvijā pārdod ieliktus koka muciņās par bargu naudu.Pat pienu taisa Rīgas piena kombināts no pulvera .Ejot uz veikalu vienmēr ir jāskatās, ko pērc - no kurienes ievests, kad beidzas realizācijas termiņš. Agrāk katru dienu veda sieriņus, tagad reizi desmit dienās. Kādi būs desmitajā dienā?
Hollande (eindhoven) vvar nopirkt ziepes no latvija. Stenders latvieshu ziepes.
Atbildes adresāts: Silvija Krivteza ()

Silvija, kut tieshi Romaa var nopirkt zefiiru un "Laimas" konfektes?? Kaut kaa nav gadiijies redzeet.
Vai jus esat tik loti izkarusi pec Latvijas produktiem? Kapec tad nepalikat Latvija? Visa pasaule ir Latviesu produkti un tos var ari pasutit caur internetu, ja grib. Ta manupart ir mazosanas. Ediet italu spagetti un arabu saldumus ka viens te rakstija. Gatavojiet pasi latviesu edienus. Jeb varbut ta meita neprot cept piragus un siet Janu sieru?
Vispar es redzu ka latviesiem tikai patik est un est. Tas ir viss par ko jauztraucas . Ediens ir numero UNO. Taisiet visu pasi, tad bus svaigs. Ka taja gramata " Pats aru, pats seju ..." Arzemes ir tik daudz garsigu sieru un citu produktu , ka saubos vai Latviesu produkti tuvakajos gados iegus lielu popularitati. Es redzu ari ka no Latvijas tiek eksporteti produkti ar veciem datumiem. Pagasgad nopirku "Laimas" konfeksu kasti un kad atveru bija kauns - sokolades bija baltas aiz vecuma. Labi ka nebiju aiznesusi pacienat kadus svesakus cilvekus. Tas neliecina par labu Latvijas produktiem . Datumi tiek maksligi salikti uz veciem produktiem. Ari alins bija vecs Daugavas Vanagos( ievests no Latvijas).Nu es vairs neko neperku tur.

Piedāvājam ekoloģiskus produktus (gan pārtikas, gan nepārtikas)par Latvijas cenām piegādāt uz jebkuru pasaules valsti - www.ekopreces.lv Piegādes maksa atbilstoši Latvija Pasta tarifiem.
Mums Hamburgaa krievu veikalos var nopirkt gan Laimas konfekshu izlasi, gan Riigas balzaamu, gan shprotes. Viss ir svaigs un garshiigs!
Atbildes adresāts: Dace Serafimovs ()

Dace, es isti nesaprotu, kapec Tu tik parmetoshi izsakies par to esanu...???.. es ar prieku noperku shad tad kadu LV razhotu produktu kaut vai nostalgijas parnemta, redzot vecos padomju savienibas produktus... Un kas tur tik briesmigs? Es Latvija dzivodama nekad ta nepriecajos ne par shprotem, ne par majonezi... manuprat, Tu nesaprati shis diskusijas jegu, ne jau iet runa par pieeshanos vai par to, kapec nu katrs ir izvelejies aizbraukt no LV. atvaino, bet mani Tavs rakstitais nepatikami sarugtinaja... bet laikam nav nozimes ko vairak teikt...
vai kadam ir info par sadiem veikaliem Aberdiinas apkaime (Skotija)?
Mekleju Latvijas Maizi Berline!!! Kur var nopirkt latvijas saldskabo maizi Berline? Nav man ari neviens latvijas veikals zinams Berline. Kas attiecas uz "krievu veikaliem", tie neievies manu uzticibu. Atmosfera!...

Un stulbakais ko var parmest un ko biezi vien Tev liidziigi cilveki kuri iisti nezin ko citu teikt, ir kapec tad nepalikat Latvijaa? Tas tiesham ir nozhelojami, it ka neviens nezinatu kada situaacija ir Latvija.. Ja man butu izvele, es nekad nebutu pametusi Latviju. Es vispar nesaprotu kapec tiem kas parceljas uz citurieni lai varetu atlauties kaut vai tik maz kaa maiziti un sviestinju nopirkt, tik vienkarsu lietu, kas Latvija inflacijas delj daudziem ari nav iespejams, tik biezi parmet ka neesam patrioti un nemilam savu valsti. Vai kads ir padomajis cik shausmigi gruti tas patiesiba ir, shkirties no pilnigi visa ko esi pazinis, ienakt pilnigi svesha zemee, kur pret tevi ari ipashi aicinoshi neizturas. Un tas ka pashu tautas parstavji vel parmet par to ir vienkarsi nozelojami un ja godigi pat loti aizvainojoshi. Un neviens Latviju nav pametis, mees tachu palidzam, sutam naudu un pacinjas saviem radiniekiem kam Latvijaa dzivoshana citaadaak butu vienkarsi dziivibas vilkshana.
Vai kads zina,kur vareeetu iegadaties latvieshu partiku Spanija(cataluña)?

Labs! Visiem parejiem, kuri Vacija mekle latvijas labumus- brauciem pie manis un Antras ciemos, mums ir krievu veikalins, kur latvijas preces var nopirkt. Labi draugi atved rigas sampi, piradzinus pasas cepam ;-))
Ja, ja, ja....Kapeec mees gan nepalikaam Latvijaa? Nu taapeec, ka loti biezi situacija ir tada. Manuprat ir tik briniskigi, ja mums veel peec visa, ko Eiropa piedaava, veel gribaas tos Latvijas gardumus, daudz sliktak buutu, ja vairs negribeetos, ja buutu tik loti eiropizejusies, ka butu aizmirsusi no kurienes nakam. Man loti pietrukst gan Latvijas maizes, gan sierinu. Un mani radini, kad brauc pie manis ciemos man allaz kaut ko atved. Un tad, turot rokas to musu melno maiziti ir ta briniskiga sajuta, ka mana plaiksta atrodas maza Latvija. Un ne jau tapec tos veikalus meklejam, ka esam baigie rimas, bet gan aiz ilgam pec savas identitates.
Sveicināti!Man interesē latviešu veikali Īrijā.Varbūt kāds no lasītājiem jeb Jūsu paziņām nodarbojas ar šo biznesu.Ir interese šinī jomā(bet ne par darbošanos Īrijā).
Ilzei! Ja, ir krievu veikali ari Spanija, ari Catalunya, es dzivoju netalu no Empuriabrava un tur ir krievu veikals, kur var dabut ari Latvijas preces.
Ja jau sākām runāt par Spāniju..varbut kāds var pateikt vai var atrast darbu Spānijā? nu kāda viesmīle..vai ko tml.? Grbētos aizbrautk tur padzīvoties un pastrādāt.
Northamptona var nopirkt Latvijas Karums sierinus (40p), Adazhu cipsus (ap 2 marc.), vafelu tortes, laima konfektus un t.t. Viss ir parak dargs, bet dazreiz gribas :) Man mamma dazreiz pa pastu ari atsuta dzintars kauseto sieru, un karuminus, un piparkukas :) Un Agnese, tev taisniba, prom no majam neviens nebrauc aiz parak labas dzives, visi brauc meklet ko labaku un ja jau esam seit kapec nevaram gribet to pie ka esam pieradusi, nu ne jau visi prot un ne visiem ir laiks siet Janu sieru :)))

Hmmm, Amerikas elite var but paarnjemta ar 0 izmeera ieguushanu, bet tie, kas topaa neiekljuust, meedz eest. Un vairaak par plikaam salaatu lapaam. Kaapeec citi buutu jaaapvaino par patiku uz Kaaruma sierinjiem un Laimas shokolaadi? Kas tur liels? Tas ir klasiskas lietas, ar kuraam daudzi ir uzaugushi. Man personiigi nav viegli ar anglju paartiku, jo taa ir diezgan vienveidiiga, taapeec meegjinu peec iespeejas vairaak vaariit pati. Piiraagus necepu, nemaaku, un Jaanju sieru arii nesienu. Negarsho. Bet bieshu zupu un saknju sauteejumu izvaaru visiem par briinumu. Es arii esmu sajusmaa par zefiiru, pelmenjiem un Laimas tumsho shokolaadi. Nu un tad? Aizbraukshanu no Latvijas vareeja arii nepiemineet, jo katram ir dazhaadi iemesli. Un, lai izdziivotu aarzemees, ir vajadziigs gribasspeeks un speeja saskatiit jeegu tajaa zhurku skreejienaa. Un ne katram tas ir pa speekam.
Barselonaa ir krievu veikals Ielu nepateikshu, taa bija maza shkjeersiela starp La Rambla un Parallel ielu Nosaukums PRODUKTI :)
Atbildes adresāts: Renate Jaunzeme ()

Sveika, Renāte! Arī Latvijā žurkas skrien. Jo īpaši Rīgā. Bet ja tik ļoti nedzenas pēc nedzīvām mantām, tad paliek vairāk laika un jēgas savai paša dzīvībai un dzīvošanai. Es esmu patiešām laimīgs, ka varu dzīvot Latvijā, un novēlu Jums to pašu!
Atbildes adresāts: Ainārs Zelčs ()

Uz to mees arii iedzeram! Bet, ai kaa gribas "pagrauzt" tos, kas meegjina kaut ko citu, ne tikai dziivot Latvijaa!
Atbildes adresāts: ilga kreslina (ilgii)

Sveika, Ilga! Negribas man "pagrauzt" tos, kuŗi izbraukuši. Mani ļoti uztrauc tas, ka tauta šādi var iet mazumā. Jau 1991. gadā, lai uzzinātu, kas tad tie Rietumi tādi ir un arī lai nopelnītu toreiz tik vērtīgos dolarus, pusgadu nodzīvoju Kanadā. Man gāja ļoti labi, taču jutos pa īstam laimīgs tieši tajā brīdī, kad atgriezos, un toreiz vēl sovjetiskā pelēcīguma, nabadzības un okupācijas pārņemtajā Dzimtenē.
Ne tikai tauta iet mazuma, visa pasaule paliek mazak cilveku. Ta nu tas ir! Taisi bernus ;-))
Atbildes adresāts: Liga Melnalksne- Eberhardt (Liga1978)

Pasaulē cilvēku paliek vairāk. Tāpēc ir pamats bažīties tieši par latviešiem. Divi bērni man ir. Vajadzētu vairāk. Taču ne es viens to varu izdarīt. :)
Nu Ainarin, nezinu kadus tu skaitlus esi lasijis, bet man ka studetai soziologei ir zinams, ka cilveku pasaule paliek mazak- dzimstiba ir zemaka neka mirstiba. Un par tiem berniem...esmu parliecinata, ka tev nav problemu latviesu sievietes sameklet, kuras berninu velas ;-))
Atbildes adresāts: Liga Melnalksne- Eberhardt (Liga1978)

Tos skaitlus gan tiku lasījis dažus gadus atpakaļ, taču nedomāju, ka galvenais pa šiem gadiem būtu mainījies. Cilvēku pasaulē paliek vairāk, saprotams, rēķinot visus, kas dzīvo uz zemeslodes. Dzimstība Afrikā un Āzijā pārsniedz mirstību. Esmu precējies, un jau 24 gadus. Sievu, protams, nekrāpšu, un tāpēc, ja viņa negrib, tad diemžēl pie trešā bērna netikt. Bet ir tāds teiciens: " kā ir, tā labi!" :) - tāpēc vēlu veiksmi pārējiem tautiešiem!
Te cilveex jautaa,kur Anglijaa nopirkt latvieshu preci,bet liekas,ka te ir diskusija par aizbrauceejiem....Un vienmeer buust taadi,kas nosodiis un teix,kaa es to nedaru,man tepat ir labi....saapiigi ko taadu uzklausiit...Tas ta.Par latvieshu veikaliem Anglija.Zinu latvieshu-krievu veikalus 2 Kings Lynnaa,Svafomaa,wisbichaa,kur ari esot kafejniica.Arii Spaldingaa ir.
Atbildes adresāts: Linda Bagrade ()

Aberdiinee, cik zinu ir divi veikali - polju un leishu. Laishu ir uz George street, polju kaut kur Torry apkaartnee.
Atbildes adresāts: Vita Tjarve-Srivastava (lapsa10)

Vita, liels paldies par info, rit iesu paameklet to leisu veikalu!
Atbildes adresāts: Kristine Viertelmeister (Pukainais Burunduks)

Toom Markt un rewe ari var nopirkt krievu produktus ka ari ir Schulz markt pa visu vaciju un vel pie tam pie katra Schulz markt ir restorans kur vari garsigus saslikus paest
Sveiki. Varbuut kaads var pateikt kur atrodas shaadi veikali Glasgovaa vai Edinburgaa vai taas apkaartnee? Gribeetos uzzinaat.
Ja kadam Vaacijaa rodas velme cept saldskabo maizi, lieliski noder "Padeborner" maize. Var dabut vismaz Bonnaa-Kelnee gandriz visos lielveikalos. Nav gan gluzhi tas pats kas "kiegelitis", bet iet uz to pusi. Un ar kefiru "Kalinka" (vienigaa kefiru zorte vaacu veikalos!) saldskabaa maizite sanak loti laba.
P.S. Es sodien METRO (Vacija) nopirku latvijas sprotes!!!
vai Glasgovaa ir kaads krievu, latvieshu, leishu veikals?
Atbildes adresāts: Maris Krumins (Greznais)

paldies, ka noraadi konkreetu adresi ;)
Lai veicas visiem letiņiem ārpus Latvijas robežas, kuri aizbraukuši meklēt labāku dzīvi vai pareizāk sakot, labāk nopelnīt. Visu cieņu šiem cilvēkiemm, kuri strādā, nevis žēlojas par sūro dzīvi Latvijā, lamājot valdību un tos, kuriem pieticis gribasspēka aizbraukt. Daži šeit Latvijā izliekas par baigajiem patriotiem, bet tālāk par mutes brūķēšanu netiek. Tai pašā laikā škiet, ka daļa aizbraukušo ir lielāki Latvijas patrioti. Cik zemam inteliģences līmenim jābūt, lai nepārtraukti nievājoši izteiktos par aizbraucējiem. Tas ir tikai normāli, ka cilvēks dzīvo un strādā tur, kur viņam šķiet labāk, it īpaši, ja viņš ir lojāls un pozitīvi noskaņots pret savu mītnes zemi. Lai visiem veicas!
Es arī gribētu uzzināt vai ir kāds leišu vai krievu veikals glazgovas apkārtnē, pati dzīvoju southayrshire......
Ja,nu tapec jau mes Latviesi izmirstam,jo krievs krievu aiztaves,melnais melno aizstaves,bet latvietis lativieti nekad.
Ja,nu tapec jau mes Latviesi izmirstam,jo krievs krievu aiztaves,melnais melno aizstaves,bet latvietis lativieti nekad.
Ja kādu vēl interesē veikali londonā, tad jāatceras, ka vieglāk atrast, ja meklē krievu veikalus, piemēram www.russianlondon.ru, tad krieviski uzsist ruskie mogazini,iedod daudz adreses, tāpat es atradu dublinā, internetā jāmeklē krievu valodā.

Kuraa Anglijas pilseetaa tu pati dziivo? Tad buutu vieglaak kaadam ko ieteikt:)
Piedāvājam no dabīgām izejvielām Latvijā ražotās Ziepes,Vannas burbuļbumbas,Eļļas ķermeņa kopšanai,kā arī daudz citu izstrādājumu ,kuri palīdzēs Jums pilnvērtīgi atslābināties pēc darba dienas.Viss produkcijas asortiments ir tikai roku darbs. Piegādājam uz jebkuru Europas valsti. www.goldenbubbl.com
Atbildes adresāts: Helve Boyd ()

paldies

Nemekleehjiet latvieshu veikalus Anglijaa, tas buus diezgan problemaatiski, mekleejiet krievu, polju vai lietuviesu veikalus, tur arii atradiisiet visu ko vien sirds veellas no latviešu produktiem, jo vinji saukties var dazaadi, bet pardod dazaadas preces no visas baltijas. Piemeeram uz (Harrow on the Hill) station road ir krievu veikals, kur var nopirkt visdazaadakos latviesu produktus.

Nezinu,kaa Londonaa,bet Coventry biezpiena sierinus peerku Persieshu minimarketaa.Taa kaa droshivien arii Londonaa jaaskataas tamliidziigaas bodiitees.
Londona: vairaki veikali Queensway, pie hydepark un Bayswater, kur pardod arii sierinus. TUBE: Bayswater vai Queensway. Taapat ir arabu prechy veikals uz Edgware Rd W2, neatceros tieshu adresi, bet viniem pat veikala reklama latvieshu valodaa - pedejo reizi, kad biju, tad viniem sierini pardoshana bija no saldetavas.TUBE: Edgware Road vai Marble Arch. Vel ir viekals Kazachok Cricklewood, tuvakais TUBE: Kilburn Station, taapat veel Elephant&Castle, etc, bet neatkartoshos - taa info jau dota.

Leetus sierinus var iegaadaaties arii London Bridge lietuvieshu veikalaa!!!Man vismiiljaakais veikals.Protams,ukrainu baazee ir leetaak,bet arii te cenas ir ok.Un rupjmaiziiti arii var iepirkt,un Laimas sokoladi...nu visaadus gardumus no Latvijas!!!
Vislielākais un lētakais ir jau pieminētais USSR. Ja centrā, tad pie Hyde parka ir KALINKA, 35 Queensway W2 4QJ, tube Queensway. Vēl maziņš ir pretī Victoria stacijai, bet atdresi nepateikšu. Lietuviešu IEVA uz Commercial road un Sidney street stūra E1, bet no turienes jau USSR nav pārāk tālu.
Kanadas latviesu Centra Toronto ir jauns davanu un gramatu veikals. 4 Credit Union Drive. Tur pardod Laimas sokolades, bernu mantinas, CD's un DVD's ka ari linu izstadajumi un keramika. www.latviancentre.org
DABĪGĀ KOSMĒTIKA. Piedāvājam no dabīgām izejvielām Latvijā ražotās Ziepes,Vannas burbuļbumbas,Eļļas ķermeņa kopšanai,kā arī daudz citu izstrādājumu ,kuri palīdzēs Jums pilnvērtīgi atslābināties pēc darba dienas.Viss produkcijas asortiments ir tikai roku darbs. Interneta veikals. www.goldenbubbl.com
Vislabākais veids studentiem bez vecuma ierobežojumiem kā nopelnīt, viss ir vienkārši pelni stundā 5 - 10ls, ja gribi vairāk, strādā vairāk. Skaties zemāk norādītajā adrese, nekavējies un esi viens no pirmajiem, jo kas ātrāk piereģistrējas, tiek pie lielākiem bonusiem un atlaidēm. Šis ir kas pavisam jauns. Par katru piesaistīto cilvēku jums maksā no 0.20 santīmiem. līdz pat 1.40 Ls. Visu vari izlasīt pats, mūs sponsorē Latvijas mobilais telefons, Zelta zivtiņa un daudz citi pazīstami uzņēmumi. Sāc tūlīt, reģistrējies zemāk norādītajā adresē. Nenožēlosi tas ir tikai sākums, un beidzot tas ir parādījies arī Latvijā, saku no pieredzes esmu kaut ko līdzīgu darījusi ārzemju lapās, bet šis man liekas ir viens no labāk apmaksātajiem variantiem. Esmu tikai pāris dienas izmantojusi šīs iespējas un man jau ir nopelnīti 70ls par dažu stundu aizņemtību ievietojot šāda tipa reklāmas kādu es šeit esmu uzrakstījis. Ja ir kādi jautājumi prasiet. Katrs piesaistītais cilvēks sāk jums pelnīt, tas ir par katru cilvēku, ko viņš piesaista, jūs saņemat 0.05Ls. Zaudēt nav ko, jo kuri būs pirmie tie būs lielākie ieguvēji. Sīkāk skatāties zemāk norādītajā adrese un reģistrējaties http://www.manaideja.lv/?r=2692 http://www.moneyget.lv/?r=2692
Vai kaads zina kaadu krievu veikalu Niiderlandee? Es zinu tikai vienu Groningenaa un tas ir taa pataalu no manis. Un Osnabrukaa (vaacijaa) arii var dabuut latviesu produktus. Tur ir viens krievu veikalins,kur var dabuut vecos labos kausetos sierus Druzba un reizem ari Selgas cepumus un sprotes un citus [ne tikai zivju] konservus no Latvijas. Un ari viena parasta lielveikala reiz nopirku Latvija razotas mencu aknas un bretlinas tomatu meercee. Adresi vai vismaz atrasanas vietu vel varu precizeet.
Un jaa, tie parmetumi par nepaliksanu Latvijaa tiesaam loti saapina. Es aizpreceejos uz aarzemeem, bet tas mani nepataisa par tautas nodeveeju! Man pagaidaam beernu veel nav,bet kad buus, zinu,ka vini runaas latviski. Un man vinu buus triis - divi par vecaakiem un viens Latvijai. Es cepu maajaas piiraagus un taisu daudz latviesu eedienu, saknu sauteejumu ieskaitot. Lieldienas kraasoju olas siipolu mizaas, adu zekes no Latvijas vilnas dzijas un 18.novembrii mani vienmeer paarnem sveetku sajuuta. Neatejot no datora ekraana skatos dziesmu sveetku paarraides. Un ir lietas,ko pats vienkaarsi nevar uztaisiit. No sejienes piena pat biezpienu nevar uztaisiit! (ir meeginaats), kur nu veel sieru sasiet... Ne jau nu aizbrauksana no Latvijas muus padara par nepatriotiem. Kameer mees mekleejam latviesu produktus, Latvija musos ir dziiva.
Tas krievu veikalins Osnabrukaa ir Weber supermarkt (Martinistasse apkaartnee) un tas paartikas veikals ar krievu produktiem ir Novo.
Atbildes adresāts: Antra Aspere (An_tra)

Londona ir pilns ar krievu veikaliem, īpaši Stratforda un Viktorijas stacijas rajonā!!!! Tur var nopirkt gan sieriņus gan rupjmaizi!!!
nu nez, es esmu redzeejusi gan biezpiena sierinjus, aldara alinju, shprotes, cido sulas, Riigas shampiiti un vel visaadus gardumus Polju un Babaju veikalos...

Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam!

uz augšu