Latvija: 02:41, 07. janvāris

latviesi.com

Sveiki, Viesi!
Izvēlētā valsts: 
Autorizācija
e-pasts:

parole:
Help
Galvenā izvēlne
Info ceļotājiem
Latvieši.com piedāvā
Šobrīd portālā
Reģistrētie: 0
Nereģistrētie: 13
Kopā: 13
------------------
Pavisam
reģistrējušies: 8565

------------------
Šodien portālu
apmeklējuši:97
------------------
Vakar portālu
apmeklēja:1149
Get Firefox!

Forums » Citi » kur ir visi pazudusi??????

Citi
83
kur ir visi pazudusi??????
Kapec seit neviens neko nerakst? Cik skumji:( eS ZINU, KA MES ESAM TIK DAUDZ!!! Milie latviesi, atsaucaties un nepalieciet tadi klusi:)
jaunākie/vecākie ieraksti vispirms
Laikam jau visi pieklājīgi auksti, kā jau latvieši. Vai arī nevēlas sevi apgrūtināt. Dažreiz arī baidoties no sarakstes un tās sekām... Sapurinaties!!!
atvaino, bet ja seit paradas temas, kur neko nevar palidzet vai ieteikt?! un Vilnim taisniba, latvieshu ir daudz pa pasauli izkaisitu, bet visi tadi igni... tipiski...
Neviens ar mani vairs nestridas, garlaicigi paliek *zavajas*
Nemaz taa nav, ka latviesi ir auksti, vienkarsi vini ir loti kautrigi un pasiivi (internetaa).
nu, kristin, tu dod!!! tad jau tu musu karstasinigas diskusijas agrak nelasiji! un antrin, ar tevi NEVAR sastrideties! Tu esi loti toleranta pat pret tadam zekem ka es!!!
Atbildes adresāts: Kristine Grammatikopulo (Draudzene)

Neraudi Kristi... Tavs draugs ir klat...
Atbildes adresāts: Kristine Grammatikopulo (Draudzene)

Nac, sanem manu roku sava, draugs, Un vaigu viegli pieglaud man pie vaiga...
Vai šajā saitā iegriežas arī latvieši no Austrālijas? Būtu pateicīgs par jebkādu informāciju par Bumbēru dzimtu tālajā Austrālijā! Tur reiz dzīvoja mana vecātēva brāļi Jānis, Pēteris un Kārlis! Zinu, ka Pēteris un Kārlis jau ir viņsaulē, tomēr viņiem ir atvases Austrālijā, ar kurām tad arī gribu nodibināt kontaktus! Varbūt kāds pazīst Ingrīdu Bumbēri - tiesa gan viņai noteikti sen jau ir cits uzvārds, jo viņa ir precējusies! Vai varbūt kāds pazīst Gitu Bumbēri? Rakstiet, lūdzu, savadnieks@inbox.lv
Uztaisiet sakariigaaku (parskataamaku) foruma formatu, tad vairaak piedaliisimies. Sajaa haosaa te neko nevar saprast. Ir tachu tik daudz sakariigu formaatu paraugu, kaapeec jaaizveelaas tas pats nejeedziigakais?
Paldies par atsauksmem, man jau palika vieglak. Uldit.. tu gan esi romantisks tips:), paldies par silto roku, man palika labaak. Liguci pasaki man ludzu kur seit notiek karstasinigaas diskusijas, redzi manas asinis jau varas. Bucas visiem!!!!!!!

Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam!

uz augšu