Latvija: 05:50, 07. janvāris

latviesi.com

Sveiki, Viesi!
Izvēlētā valsts: 
Autorizācija
e-pasts:

parole:
Help
Galvenā izvēlne
Info ceļotājiem
Latvieši.com piedāvā
Šobrīd portālā
Reģistrētie: 1
Nereģistrētie: 28
Kopā: 29
------------------
Pavisam
reģistrējušies: 8565

------------------
Šodien portālu
apmeklējuši:140
------------------
Vakar portālu
apmeklēja:1149
Get Firefox!

Forums » Latvieši ārpus Latvijas » gribu atrast sev lidzigus

Latvieši ārpus Latvijas
93
gribu atrast sev lidzigus (Anglija)
esmu seit jau menesi,un dzivosu kadu gadu.Bet man ir garlaicigi,jo nav ar ko paterzet Latviski.Sei kur atrodos es Liverlula,Melinga.Es nesatieku nevienu.vai kads ir no sa rajona?
jaunākie/vecākie ieraksti vispirms
Atbildes adresāts: maris elmars lankovskis ()

Nu luuk kur jau paraadaas latvieshu "izpaliidziiba"... Cilveekam ir gruuti, bet te viens kaa ar nazi nogriez.. ""pati to izveeleejies"". Kur tad paliek laipniiba un atsauciiba!!! Nuugis!!!!!!! Bet Tev Gunita varu pateikt vienu lietu... starp aarzemniekiem Tu atradiisi vairaak draugus, nekaa starp saveejiem. Tas diemzeel ir pieraadiits fakts. Lai Tev veicaas. :))
un starp citu, ne starp vieteejiem aarzemniekiem, bet citiem iebrauceejiem.
sveiki dzivoju Londona jau otro gadu man seit ari nau neviena drauga un nau neviena ar ko paterzet latviski,bet redziet iztieku ar to kas man ir mans vienigais draugs ir telefons.Lai jums veicas visiem ar draugu meklesanu."DRAUGAM IR ATKAL DRAUGU DAUDZ"
Mārim. Laikam pašam ne visai iet,ka var tā atbildēt Gunitai.Dikti jau nu nežēlīgi. Varbūt tobrīd bija labāk paklusēt un nepiesārņot Forumu. Lai TEV priecīgas un tikai labas dieniņas.
Inga, tas "vietējiem ārzemniekiem" gan tev mazliet jocīgi sanāca. Neņem ļaunā - to es tāpat vien! Bet, vispār, šī tēma - latviešu attiecības ar vietējiem, vai iekļaušanās vietējā sabiedrībā, jau pati par sevi ir interesanta. Būs, gandrīz vai, jauna tēma jāierosina! Vai tiešām ir tik grūti iedraudzēties ar vietējiem, kā stāsta?
10% atkarigs no vietejiem, bet 90% no tevis pasha - ja iesligst kompleksos ka 'es jau tapat te neiederos' un 'man te nekas nepienakas' tad tada attieksme bus ari no apkartejiem. Patiesibaa angli ir loti jauki cilveki, tikai draudziba protams ar cilvekiem seit nevar but tik tuva ka ar draugiem Latvijaa.. Bet ar ko parunat un kkur aiziet var atrast :)
Aicinu visus, kam ir garlaicīgi vai ir kādas problēmas, atnākt uz latviešu klubiņu Londonā - adrese 72 Queensborough Terrace, W2 - tuvākas pazemes pieturas Queensway vai Bayswater. Ceturtdienas vakaros Marģers Grava ir vienmēr klāt sniegt palīdzīgu roku vai padomu jebkādām problēmām. Korītis ir mazs - gaida jaunus (vai ne tik jaunus) dziedātājus! Piektdienas vakaros dejotāji uzdanco - vajag tik atnākt, pabaudīt Latvijas alutiņu un paskatīties Latvijas televiziju.

Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam!

uz augšu