Autorizācija |
 |
|
|
 |
|
Kas jāzina dzīvojot ārzemēs? |
73 |
ASV robezas skersoshana
(ASV)
Esmu nodomaajis kaadreiz aizlaist uz ameriku, kaadu laicinju patuseet pastraadaat. Taakaa
vizu ir visai nereaali man dabuut(bez gimenes,ipashumiem) domaaju paarpleest paar Meksikas robezju. Kaads nevar paliidzeet ar infu
kur un kaa labaak, no ko uzmaniities, un kur peec tam mekleet kaadu darbinju un plekji kur dziivot? Buushu pateiciigs par jebkaadu info!!! |
|
|
|
Galīgi neiesaku uz šādu soli. Pirmkārt, ceļš pāri tuksnesim ir ļoti bīstams. Tūkstošiem cilvēku tur galu ir dabūjuši no karstuma un slāpēm. Otrkārt, bez darba atļaujas tu varēsi atrast darbu tikai kopā ar meksikāņiem par $6/stundā, par ko knapi pietiks tikai dzīvoklim.
|
|
|
Katrs pats savas laimes kaleejs... Biistams pasaakums caur Meksiku, bet viss atkarigs no veiksmes. Megini dabut viizu, varbuut iedos - nekad neko nevar zinaat ar USA konsulaatu :) Ja nesanaak, tad vari kalt talakos plaanus - uz Kanaadu ari nebuus viegli tikt. Reekinies, ka vajadzees naudinju, lai vareetu paeest un dabuut kur dziivot, pirms saaksi pelniit, ar darba atrashanu ari var but visadi, tagad USA spiezh uz nelegalo darbinieku izskaushanu. Lai veicas :)
|
|
|
A ja es dabuuju tuuristu viizu un iebraucu, pec tam var kautkaa
paartaisiities par straadnieku? Viens chalis taa sen atpakalj
izdariija, iebrauca samaksaaja advokaatam un tas visu nokaartoja.
|
|
|
Atbildes adresāts: Armands Jekabsons () No sava koleegja lietuviesha dzirdeeju, ka vinjam paziistama lietuviete pirms 2 gadiem bija aizbraukusi uz Meksiku un tur samaksaajusi nezinu cik naudas un truck furgonaa parvesta kaut kaa paari ASV robezai. Tagad vinja dziivo veel pa Ameriku.
|
|
|
:))) kaapeec no meksikas? kanaadas robeža ir daudz mazaak apsargaata.... un ja veel zin pareizaas vietas :))))
|
|
|
:)) arii uz Kanaadu vajag viizu, bet uz Meksiku nevajag. :))
|
|
|
VARBUT PAMEGINI BRAUKT KA TURISTS ! PANEM NOPERC CELOJUMU UZ 5 DIENAM PA AMERIKU UN PALIEC TUR KA NELEGALS !?
|
|
|
Kanaadas robezha ir mazaak apsargaata, zinu gadijumus, kad cilveeki nejaushi skeersho robezhu un iekuljas nepatikshaanaas. Bet bez viizas un Kanaadu netikt, toties varbut ir veerts meginat - varbut tur iepatiikas vel vairaak:)
|
|
|
Nop! Garaam nedari to uz savu roku. Jaa Meksikaa tiksi iekshaa, bet pirmkaart ar tur tu vari pazust jo Gringas tomeer ir zagliigi peec sunha. Patiesiibaa taa ir utopija :D ko veelies dariit jo Meksikas un ASV robezha ir pastiprinaati apsargaata. Nupat ir saakta seetas celtnieciiba, bet pirms tam jau ir izvietoti signaal punkti.
Labaak ir sarunaat kaadu no ASV lai ieved ar mashiinu, bet ja nerunaa tekoshi angliski tas ir riskants gaajiens. Jo vareetu blefot ka pasi esi pazaudeejis un uzdoties pa kaadu amerikaani. Shitas variants parasti ir nostraadaajis. Kaapeec negribi meeghinaat no Kanaadas? Nu jaa ar Kanaadas viizu nedo pa labi un kreisi, bet ja nu iedo ;)
Kas atiecas uz darbu tad Californijaa to dabuut var, bet ne dienviddalhaa. Tad tev jaatiek ir uz manu galu un vareetu tev ko piespeeleet.
|
|
|
Es tev ieteiktu iestaties kada amerikas koledza, tad dabu uzturesanas vizu uz ilgaku laiku. Pa to laiku vari apprecet kadu amerikas pavalstnieci un viss nokartosies.Jeb megini vinnet zalo karti(greencard)loterija Katru gadu daudzi vinne.Es tiesam neieteiktu nelegali skersot robezas vai uztureties. Tie laiki ir beigusies kad ta vareja, tagad vairs nelegalos darba negrib nemt , vieniga ja kads pazistams pienems. Ta jau izklausaas loti aizraujosi nelegali skersot robezu, bet kas tad ,ja tevi nosaus?
|
Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam! |
|
|