Latvija: 02:06, 07. janvāris

latviesi.com

Sveiki, Viesi!
Izvēlētā valsts: 
Autorizācija
e-pasts:

parole:
Help
Galvenā izvēlne
Info ceļotājiem
Latvieši.com piedāvā
Šobrīd portālā
Reģistrētie: 1
Nereģistrētie: 16
Kopā: 17
------------------
Pavisam
reģistrējušies: 8565

------------------
Šodien portālu
apmeklējuši:85
------------------
Vakar portālu
apmeklēja:1149
Get Firefox!

Forums » Latvieši ārpus Latvijas » grūtnieces un dzemdības Īrījā

Latvieši ārpus Latvijas
93
grūtnieces un dzemdības Īrījā
kas notiek ar grūtnieci kas aizbrauc uz Īriju? Vai viņai piešķir ārstu. Un ja viņai tuvojās dzemdības, vai viņu izraida no valsts?
jaunākie/vecākie ieraksti vispirms
Ja kādam ir kas zināms, vai arī ir pieredze, lūdzu pastāstiet!!!
Atbildes adresāts: Marija C. (marija)

Scenarijs gan tragisks. Nespeju iedomaties, ka Irijas valdiba ko tadu daritu. Otrkart, ka gan lai izraida - pedejos grutniecibas menesos aviokompanijas neuznem grutnieces ka pasazierus.
es ari domaju, ka cilveku tiesibas neko briesmigu nepielauj.
ja viirs straadaa legaali,tad probleemu nebuus.Bet ja brauc tikkai dzemdeet,tad gan ieprieksh noteikti ievaac info.darbaa es zinu,ka gruutnieceem ir liela aizsardziiba un privuleegijas.
Mēs neesam precējušies, bet mums jau ir viens kopīgs bērns un nu gaidāms otrs. Draugs Anglijā strādā oficiāli un šobrīd tur kur viņš strādā viņš labi pelna. Gribās būt viņam blakus, bet tad ir, vai nu viņam jālido uz Latviju un jāzaudē labi apmaksāts darbs, Latvijā(Talsos) tik labi apmaksātu darbu nedabūt, vai arī man jādzemdē tur.
Kas notiek? Nekas briesmiigs nenotiek.Irija ir civilizeeta valsts,attieksme loti laba,ir dzirdeets,ka pat daudz labaaka nekaa Latvijaa. Vispaar-kas par mulkiigu jautaajumu? Tu biji iedomaajusies,ka tevi metiis aaraa no dzemdiibu nama un liks dzemdeet maajaas gultaa?
Kur ta tu iisti taisies dzemdeet-Irijaa vai Anglijaa? Taas ir divas dazaadas valstis.
Vienalga nesaprotu-draugs straadaa Anglijaa,gribeetos dzemdeet,kad vins ir blakus,bet runaa par Iriju.??? Nu ja tik loti bail par attieksmi,pasaki,ka dziivo Irijaa jau septiito gadu,straadaa tur un tur,un viss buus oki doki.
Labdien!es 2 menesus atpakal dzemdeeju meitinu Irijaa.Viss ir par briivu.atbrauksi aiziesi pie jebkura gjimenes aarsta (GP)vins Tev nosuuta uz slimniicu tajaa rajonaa kur dziivo.un vis ej pie aarstiem.tik nezinu vai ja vienkarsi atbrauc vai taa ir.Bet katraa zinaa taadas sausmas ka izraida no valsts nava.ja gribi siikaaku info raksti man sheit uz pastu.

Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam!

uz augšu