Latvija: 03:00, 07. janvāris

latviesi.com

Sveiki, Viesi!
Izvēlētā valsts: 
Autorizācija
e-pasts:

parole:
Help
Galvenā izvēlne
Info ceļotājiem
Latvieši.com piedāvā
Šobrīd portālā
Reģistrētie: 1
Nereģistrētie: 10
Kopā: 11
------------------
Pavisam
reģistrējušies: 8565

------------------
Šodien portālu
apmeklējuši:107
------------------
Vakar portālu
apmeklēja:1149
Get Firefox!

Forums » Kā nokļūt Latvijā? » lidmasinas biljetes no Amerikas uz LV

Kā nokļūt Latvijā?
20
lidmasinas biljetes no Amerikas uz LV (ASV)
Kaa un kur ir vislabaak pirkt lidmashiinas biljetes uz latviju ja ir doma lidot pirms jaanjeim.. varbuut kaadas ir kaada pieredze vai arii informaacija.. kad ir labaakais laiks kad biljeti pirkt?? esmu jau protams biljeti pircis pirms tam,bet varbuut ir kaadi super mega labie varianti :))))
jaunākie/vecākie ieraksti vispirms
Ja esi East coast, vari pa taisno no New York JFK bez parseshanaas ar uzbekistan air - serviss normaals, cik zinu, vienaa virzienaa ap 500, abos ap 800, salidzinoshi leti un erti.Tel. aviolinijai New York 212 563 6394
arī iesaku Uzbekistan. Ievērojami lētāk par citām kompānijām, un vari pa taisno no Ņujorkas uz Rīgu tikt BEZ pārsēšanās. Serviss? Nu tā - galvenais jau ir aizlidot! :)
Paldies par telefona numuru!! esmu gan amerikas vidienee un tad jau laikam ir jaakombinee.. bet nu protams taisnajaa reisaa no amerikas uz latviju uuuuuuu pa skaisto :)) es jau vel ceru ka biljetes kritiisies, jo komaanijas gribees nokomplekteet savus iesaaktos reisus.. taakaa buushu nedaudz pacietiigs.. a kas ar servisu?? uzbeki ekonomee, vai kaa :)) bet taisiniiba tev ir, galvenais jau ir aizlidot :)
Pati neesmu lidojusi, bet man divas pazinjas ir lidojushi, nesudzeejaas. Eest arii dodot :) Nav luksus, bet galaa tiksi, un tas jau galvenais.
Celjojot no ASV uz Latviju, vienmeer izmantoju UZBEKISTAN AIRWAYS.Biljetes pasuutu ECVO Tours,Inc. 45 West 34th Street, Suite 909 New York,NY 10001 Travel Consultant Irina Gonzales Tel.# (212) 563 6394 , Fax: (212) 563 6417 E-mail:ecvo@ecvotours.com Irinas kundze ir ljoti laipna , saskanjo un atsuuta arii iekshzemes lidmashiinu biljetes.
finnair ir labs servis :) tikai nekad un nevienam neiesaku lidot ar chehu avio....murgs un briesmiigaaaakaa apkalposhana!!!
Vel var ieteikt KLM - viniem gan nav tiesa reisa, bet vini sad tad riko akcijas ar zemakam cenam.
Parasti lidoju ar Chehu vai Polju aviolinijaam, serviss normaals, cenas pienjemamas!
Atbildes adresāts: Rasma Adams ()

Paldies par informaaciju.Es taisos braukt uz Latviju un mekleeju te visadus cel,us kaa labaak ar bileteem.
Plaanoju celot uz LV kautkad novembrii 07. Internetaa atradu sho web situ: http://www.discountairfares.com/frqcoun/qlvrig.htm aizpildiiju un peec paaris dienaam saneemu paaris e-mailus. Shis ir viens no viniem: *******************E-maila saakums******************************* The Save-On price per person is $ 613.80 on LUFTHANSA (TAX AND FUEL SURCHARGES ARE NOT INCLUDED) for a roundtrip fare.FARES ON OTHER AIRLINES ARE AVAILABLE . Fare subject to availability of seats for the dates you requested. Thank you for your airline fare request. The following fare you requested is being sent to you by Save On Travel, Inc., Houston, TX. Save On Travel specializes exclusively in discounted international airfares and is licensed by the Airline Reporting Corporation (ARC). Please call our office to speak with one of our live agents and check on flight schedules and availability. Lower fares might be available when you call. The fare you requested is subject to the following: Availability at the time you call . Weekend travel Fridays through Sundays departures are approximately $30.00 more each way. Taxes are additional and depend on the country of origin and desitnation. most fares requier a saturday night stay at destination. Call Toll Free: 1-800-777-4194 Email: tkarkabi@saveontravels.com In Houston: 713-334-9090 Mon thru Fri 8AM to 6PM Central Time Sat 10AM to 2PM Central Time *********************E-maila brigas****************************** Nav slikta cena. Meeginaaju atrast google vairaak informaacijas par sho travel firmu texasaa. Websita viniem nav, vismaz es nevareeju atrast, bet peec telefona num. kan vini paraadaas. Vairaakos forumos vairaaki cilveeki saka kad ir izmantojushi sho firmu bileshu iegaadei. Man veel laika ir diezgan daudz bileshu iegaadei. Es personiigi kautkaa nedroshi juutos kad nevaru atrast daudz informaacijas par sho firmu texasaa. Ja kaads sheit ir sadarbojies ar sho firmu, buushu pateiciigs par informaaciju. Veigsmi!
Atbildes adresāts: Rasma Adams ()

Luudzu nekad neizmantojiet ECVOTOURS.COM ! Tas ir tikai barinjsh zaglju! Es noprku pie vinjeim biletes 2 menesus atpakalj un tagad, kad man jaaizlido peec 3 dienaam - es neesmu veel sanjemis savas biletes un nezinu nekaadu informaciju par lidojumu! Es vinjiem zvanu gandriz katru dienu un jautaju, kad sanjemsu savas biletes un vinji tik atbild - rit izsutiisim. un naakamajaa dienaa notiek tas pats atkal! un taa jau 2 meeneshus! Man nav ne informacijas par lidojumu ne biljeshu un nauda protams ariiir pie vinjiem! Lielaaku melju un zaglju kompaniju neesmu redzeejis savaa muuzhaa! NEIZMANTOJIET ECVOTOURS!!!

Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam!

uz augšu