Latvija: 15:03, 07. janvāris

latviesi.com

Sveiki, Viesi!
Izvēlētā valsts: 
Autorizācija
e-pasts:

parole:
Help
Galvenā izvēlne
Info ceļotājiem
Latvieši.com piedāvā
Šobrīd portālā
Reģistrētie: 3
Nereģistrētie: 28
Kopā: 31
------------------
Pavisam
reģistrējušies: 8571

------------------
Šodien portālu
apmeklējuši:546
------------------
Vakar portālu
apmeklēja:1149
Get Firefox!

Forums » Par Latviesi.com » Draudzibas uzaicinajumi...

Par Latviesi.com
22
Draudzibas uzaicinajumi...
Reizu reizeem pienaak uz e-pastu draudzibas uzaicinajums no.... bez varda un kur seit to vareetu apskatities arii neatrodu un apstiprinaat vai neapstiprinaat arii nav iespeejas. aicina Tevi pievienoties saviem draugiem, lai apstiprinatu draudzibu apmekle portalu www.latviesi.com
jaunākie/vecākie ieraksti vispirms
Ta ir, kad suta uzaicinajumu neielogojies portala lietotajs. Ja lietotajs ir ielogojies paradas Vards Uzvards.
labs jautajums, daiga! man tadi emaili ari biezi vien nak. paldies par atbildi, jani.
Līga vienkārši gribēja izcelto to, ka ir pieprasīta meitene un viņu ļooooti daudzi aicina draudzēties:-D
Es Ligas vietaa teiktu - GGGGGRRRRRRRRRRRR...........Induli!!!!!
Indulis vienkarsi gribeja izcelt to, ka vinam vienmer ir kas ko teikt. vienmer vinam ir jaiemaisas un japrovoce ;-)) uzmanibu vajag, ja? Kein problem- tev vienmer piederes mana uzmaniba ;-))
Atbildes adresāts: Liga Melnalksne- Eberhardt (Liga1978)

Paldies:-)
es negribu izcelties,bet arii es esmu sanjeemusi taadus uzaicinaajumus!:) paldies arii no manis jaanim!:))
vai kāds negrib mani uzaicināt draugos?šajā portālā man nav.man ir tikai www.oho.lv un www.draugiem.lv
Āāāaaa, tā nebūs viss, lai kļūtu par draugu ir jāpierāda vai tāc tu esi. Vai pēdējo kumosu dalīsi uz pusēm, vai nakts mājas iedosi vēlā stundā, vai siltu vārdu pateiksi grūtajos brīžos, vai nekad neaizmirsīsi. Vienmēr var censties par tādu kļūt un kopā laurus plūkt, uzdziedāt un sadejot, visu dzīvi līksmojot. Lai dzīvo draudzība!
Sveiki visapkārt! Biju dzirdējis par šo portālu, bet tikai nupat pats iereģistrējos un sāku palēnītēm pētīt, kas te notiek un kas nenotiek. Gan jau arī draugi atradīsies. Jāsaka: ļoti labs portāls, ļoti plašas iespējas, paredzu, ka kļūs aizvien populārāks.
protams ja tik arpus latvijas dzivojošajiem latviešiem atradisies vēlēšanās ,varāk brīvā laika un gribešana apmeklēt portālu
Sveikinji vissiem, ja kaadu mana bilde intressee, tad jaaiet uz draugiem ,tur taa ir, bet seit registreejos tikai sodien,un tapeec saku Jums vissiem Good like !Ivars.
Sveikinji vissiem, ja kaadu mana bilde intressee, tad jaaiet uz draugiem ,tur taa ir, bet seit registreejos tikai sodien,un tapeec saku Jums vissiem Good like !Ivars.
Svieki!Vēlētos atrast domubiedrus/es ,kam/kurai interesētu mistika,daba
Jaa arii es shaja portala esmu ne ilgi, dzivoju Zviedrija un ir ta a nezinu nevienu letinju te, skumiigi, gribas sarunaties sava valoda ar cilvekiem kam ir taa pati mentalitate!!! Veiksmi jums un man! Cerot uz draudzibu! Signe
Signei Ja gribi atrast latviesu draugus,tad ari jaiet Draugos lv, jauzspiez Zviedrija un meklet, un bus Tev gandriz vai visi Zviedrija dzivojosie latviesi
Labdien, Tautieši! Tā vien izskatās ka šis portāls ir latviešiem Latvijā, jo no mūsu puses vis apmeklētāks un arī komentārus 95% raksta latvieši no Latvijas, protams, pārsvarā te tikai nullites... Žēl, ļoti žēl, tāds neracionāls portāls. Sory, ja kādam domas dalās. Gribēju internetā atrast domubiedrus no ārvalstīm, bet kas tev deva, tāds vākums. Varbūt var kāds apstrīdēt manis sacīto ?

Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam!

uz augšu