muuzika, daudz muuzikas, daudz muuzikas naktii
Man domaat, ka shajaa saitaa pietruukst Izklaides Momenta. Tiem, kuri piekriit, luudzu nodot Balsi un Ierosinaajumu sheit:) |
|
|
|
ah, pirms gada te viss bija pilns ar publiku vai nu bez vai ar muziku. ta ka manuprat ta nav ta galvena vaina. galvenais vaininieks bija tehnika- jo vairak indulitis ar to experimenteja, jo mazak te cilveku uzradas :-((
|
|
|
Zeel, bija diezgan interesanti. Forumaa notika interesantas lietas.... Taa kaa varu tikai Ligai piekrist. Un tagad kad paradaas iistais vaards negribas vispaar neko rakstiit. Vai tad nevareja tikai NIKU atstaat? Ja kaadu interesee, kas ir kas, to var tacu arii tapat uzzinaat. Sis saits man tagad atgadina kaut kaadu oficialas iestades lapu, kur nejuuties kaa maajaas.
|
|
|
Vienmēr jau tiek gribēts kā labāk, bet arī vienmēr būs tādi, kuriem tas nepatiks...
|
|
|
Te jau vairs neiet runa par to vai patik vai nepatik. Taa atmosfera, kas te kadreiz bija ir "nogalinata", un diez vai atdzims kadreiz. Ir javeido jauna, bet tam ir vajadzigs laiks un cilveki, kuri to rada. Paskatoties kaut vai delfi, kaadas tur bija pretenzijas, kad nomainija tikai nedaudz. Tika pat izveidots jauns forums sap.lv, bet tur tik un taa cilveeki tuseejas. Seit vienkarsi nav vairs interesanti, un tie kas te veidoja visus tusinjus, kaut ari reizeem gaja "ragi un nagi" pa gaisu ir atmetusi visam ar roku. Reizeem paskataas, kas te jauns un ar to arii viss beidzaas, jo nekaa jauna NAV.
|
|
|
:-(( diemzel ja. bet paldies daiguci par ieteikumies, es tas lapas vel nepazistu. bus paieskatas, varetu atkal pakasketies ;-))
|
|
|
Kadam ir jauztaisa topics palidzam Indulim un aidaa. :D
Ir ta, ka tagad visi ieteikumi welcome, un vis top.
|
|
|
Nu ko tad veel gaidam????
citeju!:Šai mājaslapai ir vairāk pārmaiņu gadā nekā gadalaiki. Izdzīvos, kas pārvērtīsies!
Kur ir.....
|
|
|
Kur palikusi pareejie komntaari???? Izskataas, ka es te ar sevi sarunaajos:)))) cik atceros, bija arii citi un nemaz nebija tik necenzeeti, lai vinus vajadzeetu izdzeest.
|
|
|
man arii shis saits vairs neliekas tik miiljs, kaa no saakuma ... neko atrast arii nevar, un tauta pazudusi ... ech.
|
Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam! |
|