Latvija: 06:16, 07. janvāris

latviesi.com

Sveiki, Viesi!
Izvēlētā valsts: 
Autorizācija
e-pasts:

parole:
Help
Galvenā izvēlne
Info ceļotājiem
Latvieši.com piedāvā
Šobrīd portālā
Reģistrētie: 0
Nereģistrētie: 18
Kopā: 18
------------------
Pavisam
reģistrējušies: 8565

------------------
Šodien portālu
apmeklējuši:149
------------------
Vakar portālu
apmeklēja:1149
Get Firefox!

Forums » Par Latviesi.com » Riktiigi neaktiivs saitinsh'!;(Patiesiibaa te nekas nenotiek..diemzhel

Par Latviesi.com
22
29.11.05 15:08:04
Riktiigi neaktiivs saitinsh'!;(Patiesiibaa te nekas nenotiek..diemzhel (Īrija)
Nezinu vajadzeetu ieveist daudz vairaak&interesantaakas,aktuaalaakas teemas,lai buutu ar ko,par ko un ap ko parunaat,utt....
jaunākie/vecākie ieraksti vispirms
Pilnigi pareizi.It ka seit registrejusies vairak,ka 2600 cilveku.Bet kur vini ir?Vai vinus kas interese?Nezinu,kur ta vaina,bet sis saits nu galigi neatbilst tam,kam vins bija domats.
Mes latvieshi tachu esam parak aiznjemti ar sevi un savaam probleemaam:)) pasiivi lielaa meeraa:((
Eliza, kas Tev liedz uzsākt vairāk, interesantākas, aktuālākas tēmas un sekot līdzi tā vietā, lai uzsāktu šādus topikus?
Sveiki, gribēju forumā izvietot jaunu tēmu, bet neizdodas:( error! Forumā ari vajadzetu pievienot komentāra datumu.
Plus vajadzētu divas sadaļas latviesiem.com ieteikumi un sūdzības.
Ieteikumus un sūdzības var arī sūtīt uz emailu atbalsts@latviesi.com
Man gan shis saits patiik,tikai to vajag vairaak popularizeet pashiem, nevis ciiksteet:).
Kapec gaidiit no citiem, ja pashi varam uzrakstiit kaut ko interesantu. Uzskatu, ka shis saits veel tiek veidots. Paldies visiem, kas to dara. Milu dienu visiem latviesiem arzemees.
Saits katru dienu tiek papildināts un vēl turpinās tā izstrāde!!! Pacietību, mīlīši, pacietību... :)
Nu gan neko nesaprotu:))) vai latviesi .com dzivo vienu dienu uz prieksu, vai es esmu kaut ko noguleejusi???? Iepriekseejais komentaars ir pievienots 13.03.2006, b e t sodien ir tikai 12.03.!!!!
www.different-ireland.net tur viss notiek arī latviski!!!
Manuprat saits ir impotents. Bet kads jau par to sanem naudinu

Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam!

uz augšu