Autorizācija |
 |
|
|
 |
|
Riktiigi neaktiivs saitinsh'!;(Patiesiibaa te nekas nenotiek..diemzhel
(Īrija)
Nezinu vajadzeetu ieveist daudz vairaak&interesantaakas,aktuaalaakas teemas,lai buutu ar ko,par ko un ap ko parunaat,utt.... |
|
|
|
Pilnigi pareizi.It ka seit registrejusies vairak,ka 2600 cilveku.Bet kur vini ir?Vai vinus kas
interese?Nezinu,kur ta vaina,bet sis saits nu galigi neatbilst tam,kam vins bija domats.
|
|
|
Mes latvieshi tachu esam parak aiznjemti ar sevi un savaam probleemaam:))
pasiivi lielaa meeraa:((
|
|
|
Eliza, kas Tev liedz uzsākt vairāk, interesantākas, aktuālākas tēmas un sekot līdzi tā vietā, lai uzsāktu šādus topikus?
|
|
|
Sveiki, gribēju forumā izvietot jaunu tēmu, bet neizdodas:( error! Forumā ari vajadzetu pievienot komentāra datumu.
|
|
|
Plus vajadzētu divas sadaļas latviesiem.com ieteikumi un sūdzības.
|
|
|
Ieteikumus un sūdzības var arī sūtīt uz emailu atbalsts@latviesi.com
|
|
|
Man gan shis saits patiik,tikai to vajag vairaak popularizeet pashiem, nevis ciiksteet:).
|
|
|
Kapec gaidiit no citiem, ja pashi varam uzrakstiit kaut ko interesantu. Uzskatu, ka shis saits veel tiek veidots. Paldies visiem, kas to dara. Milu dienu visiem latviesiem arzemees.
|
|
|
Ej taksh' Tu rataa K.K!!!
|
|
|
Saits katru dienu tiek papildināts un vēl turpinās tā izstrāde!!! Pacietību, mīlīši, pacietību... :)
|
|
|
Nu gan neko nesaprotu:))) vai latviesi .com dzivo vienu dienu uz prieksu, vai es esmu kaut ko noguleejusi???? Iepriekseejais komentaars ir pievienots 13.03.2006, b e t sodien ir tikai 12.03.!!!!
|
|
|
www.different-ireland.net
tur viss notiek arī latviski!!!
|
|
|
Manuprat saits ir impotents.
Bet kads jau par to sanem naudinu
|
Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam! |