Latvija: 05:53, 07. janvāris

latviesi.com

Sveiki, Viesi!
Izvēlētā valsts: 
Autorizācija
e-pasts:

parole:
Help
Galvenā izvēlne
Info ceļotājiem
Latvieši.com piedāvā
Šobrīd portālā
Reģistrētie: 1
Nereģistrētie: 24
Kopā: 25
------------------
Pavisam
reģistrējušies: 8565

------------------
Šodien portālu
apmeklējuši:140
------------------
Vakar portālu
apmeklēja:1149
Get Firefox!

Forums » Latvieši ārpus Latvijas » Pasaulē zināmie latvieši

Latvieši ārpus Latvijas
93
Pasaulē zināmie latvieši
paliigaa!man te (nelielaa zviedru pilseetelee)jaaveido izstaades stends par pasaulee zinaamiem latvieshiem..gaidu idejas-personu vaardus;) un varbuut arii info avotu internetaa:) p.s.vienkaarshi ar Vairu un Mariju un PV kaa arii paaris sportistiem aprobezhoties negribas:) paldies!
jaunākie/vecākie ieraksti vispirms
Atbildes adresāts: >edgars briedis< (www.latviesi.com)

Nūūū, vēl varu ieteikt Tev Raimondu Paulu...
nu ja jau tu mekle ari latvija dzimsos cittautiesus( mariju tu piemineji), tad vel varetu but mihails barisnikovs-baletdejotajs un spelejis ari filma,sex un lielpilseta, ,mihails tals-sahists.vai tik vel kads no sahistiem nebij.maija plisecka-baletdejotaja(man skiet)tad ari filma, krokodilu mednieks dandi, vai nu ka tur bija tas nosaukums, it ka uznemta vadoties no kada australija dzivojosa latviesa dzivesstasta.bet nezinu gan vai sie fakti ir pamatoti.vairak nekas uz doto mirkli neienak prata, bet ja ko atceresos dosu zinju.ja kas raksti man uz meilinju clairec304@hotmail.com , es vel apjautasos apkart.kad tev tam gara darbam jabut gatavam?
.......par maiju plisecku nepareizi uzrakstiju. bija jabut - maija plisecka-baletdejotaja(man skiet,ka vinja ari no latvijas)
Maaris Liepa, baletdejotaajs, profesors Kristaps Keggi, arsts ortopeds, ir daudz zinaatnieku. Bet Plisecka nav no Latvijas... Bet vai dziivi vai mirushi un kuru gadsimtu?
ei..paldies :)..rigtiig labi;)gaidu veel..izstaade paredzeeta februaara otrajaa nedeeljaa;)visi welkomeeti:)
Atbildes adresāts: Indulis Bērziņš (Indy)

Apskaties www.gramata21.lv , tur ir laba informācijas bāze :-)
Arī par latviešiem ārzemēs:-)
Atbildes adresāts: Vita L.. (.....)

Ir taadas ljoti smagas aizdomas,ka Barishnjikovs nav gan no LV...
Apskati Apollo, kur bija konkurss par 100 ieverojamaakiem latvieshiem apmeeram pirms gada. Maasinas Skrides, pianisti, sportisti (Irbe, Ozolinsh, Skrastinsh), nu tak ljoti daudz.
Vija Vētra - indiešu un flamenko dejotāja
Sergejs Einsteins - rezisors, dz.1898, Riga Gidons Kremers - dz.1947, Riga Vija Celmins, maksliniece, dz.1938, Riga
Atbildes adresāts: daina P. (ferda)

par barisnikovu esmu ciesi parliecinata,ka dzimis vinjs ir riga,sacis musu baleta,tad parvacies uz maskavu un talak uz arzemem...man kaut ka skita,ka zinaju to precizi,bet nu tu man sajauci galvu tagad:::)))). vel tacu ir egils.....,neatceros vinja uzvardu,vinjs koncerte ari latvija-operdziedatajs.un mariss vetra.
Es teiktu Sergejs EIZENSTEINS - kinorezhisors, Brunukugis Potjomkins
atceries ,ka arii ir latvijaa uznemtas filmas . Cilveka beerns.
Atbildes adresāts: Vilnis Simenovskis ()

Augstāk minētajiem jāpievieno Mariss Jansons(diriģents),V.Vīķe-Freiberga,Arturs Irbe,Vilis Lācis,Jānis Lūsis,Inese Jaunzeme(šķēps),Cukurs(pilots)Krišjanis Barons(dainas),'Jānis un Ilze Konrādi(peldētāji no Austrālijas). Barišņikovs baletu mācījās Rīgā,dejojabet tad paņēma Maskava,Pļisecka nekad nav bijusi Latvijas pilsone.
ziniet ko..:)) es tagad shito visu izmantosh,bet jums jaabrauc ciemos;)) 20.06.2006. veras valjaa taa nedeelju garaa izstaade;)
to: Sanita ! ciemos diemzel nesanaks::))), bet tu noteikti atraksti,ka veiksies.:)
Vēl ir tādi vārdi kā Rasma Rozīte un Aleksandrs Laime...
Atbildes adresāts: Ineta Sokolowski (INSO)

Sveika! Varbuut jau par veelu, bet ljoti gribu ieteikt Ivaru Sili- latvieshu fotograafu un dok.filmu rezjisoru, kas dzimis Riigaa, audzis Daanijaa un tagad dziivo Grenlandee. Izdevis graamatas vairaakaas valodaas. Skatiet, piem., http://latviansonline.com/news/article.php?id=1618_0_2_0_C.
nu ja vins ir audzis danija, tad jau vins nav latvietis.
Atbildes adresāts: Liga Melnalksne- Eberhardt (Liga1978)

Provokatore:-)
PALDIES !!! es jau baig slinkaa..latviieshos tik biezh neienaaku..bet nu pasaakums ir noriteejis veiksmiigi..stends bija;)cilveeki ar bija,kas skatiijaas un kaut ko arii lasiija..:)) Paldies!
Atbildes adresāts: Liene sleepts ()

Barisnikovs ir no Latvijas. Un Talu nevajadzetu aizmirst!

Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam!

uz augšu