Kam janotiek lai cilveks mainitos!?
Daudzi cilveki ta ir pieradusi pie saviem sacietejusiem standartiem,ka viniem jau paliek nepinemami,ka citi mainas.Laikam ir jaiesper zibenim vai jaatsitas ar galvu pret savu personigo majas stenderi.A varbut jaizdzer litrs shnabi vienatne un jauztaisa personiga revizija,a vel varbut ir japierod paverot akmenus. |
|
|
|
Cilveeki pashi tik vienkaarshi nemainaas.Cilveekam kaa saka:natura takaja!Virspuseeji,itkaa shkjietami mainaas,bet pa iistam jau cilveeku lauzh saapiigais dziivee jo tikai tad speej taa iisti arii noveerteet to labo.
|
|
|
Un vai tad apkaarteejiem cilveekiem nav labaak redzams vai cilveeks ir mainiijies?Jo kaa pats to objektiivi speej noveerteet?!
|
|
|
piekritu babuskai. cilveks pats sava sakne nemainas. laika gaita tiek pieslipetas dazadas ipasibas, pienemtas citas parasas, bet tas ari ir viss.
|
|
|
..noveerteet un izveerteet to labo vai launo, kas lauzh, Babusja... Man shkjiet, katieshi dziive maina cilveeku, ja taa nav paarveertusies par rutiinu. Man domaat, ka cilveeks juut, kad ir kaut kas jaamaina un tad tikai atliek riikotie.
|
|
|
Mainiit apstaakljus ap sevi,bet kaa ar cilveeka ieskheejaas pasaules izmainjaam?Cilveeks peec dabas ir neganti slinka radiiba,tad kaapeec lai lieki piepuuleetos un mainiitos ja var dziivot iluuzijaa,ka esmu taads un taads un tie apkaarteejie tik dumji,ka mani nenoveertee?!
|
|
|
Varbuut tiem cilveekiem neesi iisti devis pamatu,ka PATIESHAAM esi izmainiijies?
|
|
|
Kads esi TU tads ari ir tavs dievs un sargengelis,citadaks cilveks nemaz nevar but,jo no vina tas nemaz nav atkarigs,tikai cilveciska lepniba uzspiez savu ES.
|
|
|
es jau gan domaju, ka babuska sava vecuma vairs nevar mainities ;-p
|
|
|
Nebuutu tas Håpløs bez greeka tad arii nebuutu laikam arii vajadziiba meegjinaat iestaastiit,ka kaut kaadas izmainjas ir notikushas... ;)
|
|
|
Jo vairāk kustināsi abas smadzeņu puslodes, jo retāk uzdosi šo jautājumu, jo vairāk sevi pilnveidosi gan fiziski, gan garīgi, jo vairāk tev būs vienalga ko citi tevī redz un ko par tevi domā
|
|
|
Cilvēki mainas gandrīz vienmēr kad dzīvodami kā bezdievji beidzot atrod Dievu, tad maninas, un KĀ MAINAS!!!
|
Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam! |
|