Latvija: 16:09, 07. janvāris

latviesi.com

Sveiki, Viesi!
Izvēlētā valsts: 
Autorizācija
e-pasts:

parole:
Help
Galvenā izvēlne
Info ceļotājiem
Latvieši.com piedāvā
Šobrīd portālā
Reģistrētie: 0
Nereģistrētie: 40
Kopā: 40
------------------
Pavisam
reģistrējušies: 8571

------------------
Šodien portālu
apmeklējuši:635
------------------
Vakar portālu
apmeklēja:1149
Get Firefox!

Forums » Latvieši ārpus Latvijas » "Stammtisch" FFM

Latvieši ārpus Latvijas
93
"Stammtisch" FFM (Vācija)
25.05.05 tiekas paris latviesi un iet ap 18:30 uz clubu "Monza" Berliner Str. 74. Ieeja maksa 6,-Euro, bufete pa brivu + happy hour. Tuvaka info no manis ;-)
jaunākie/vecākie ieraksti vispirms
Labpraat jums 25.05. pievienossos, tikai jauki buutu, ja es iepriekss vareetu ar tevi sazvaniities. gadiijumaa, ja neatrodu to klubu. Vai draugu var nnemt liidz?
es arii naaksu. Kaa atpaziisim viens otru?? liksim uz galdina tautumeitu ;-)
Izskatās, ka būs viens liels bariņš, tas priecē! Varētu jau mēs no Bonnas arī kādreiz aizšaut ciemos:)
es arii buushu:)))Muus nevarees neatpaziit:)) un saiisinaajums Frankfurtei: Ffm
beidzot! labi, labi! 18:30 prieksh manis ir nedaudz par aatru. Ceru, ka ap 8 tur arii veel kaads buus. Vai tur var ko siltu paeest? Kas ir bufetee? Patiesiibaa mani nedaudz paarsteidz taa EUR6 ieejas maksa, jo ir tachu daudzi skaisti restoraani kur var tikt iekshaa par briivu ... Vieta ir laba. Karte ir te http://www.frankfurt.de/sis/Stadtplan.html
Paldies par piedaavaajumu! Es braukshu no darba Frankfurtee - Sossenheim. Buutu veertiigi uzzinaat vai tai clubaa var kaartiigi -- jaabuut galjai -- paeest. Liga1978, kur Tu esi? :)
ja nebus galas, tad Tu nenaksi?
Es tachu nedraudeeju neiet! Vienkaarshi veelos plaanot savu laiku. Izskataat ka Happy Hour un Essen (ko tas arii nenoziimeetu) ir 18-20. http://www.monza-club.de/
Tas arii bija mans jautaajums: Essen vai essen? :)
Bet mes jau gribam dzert, dejot un ne jau tikai est!
ta ir after work party, tadel vina sakas tik agri un ies lidz vieniem. ka nu kurs cik ilgi paliks ;-)
nu, laimin, man vispar trukst vardu. vai tad mani vairs neatceries ;-))
ja, es ari vienmer eju tur pec darba. bufete ir ok- parasti risi vai nudeles ar vistu vai citu galu. parasti ir vismaz divas, tris izveles.
happy hour ir parasti lidz 20. bet mes ari kafejnica ielas preti loti leti varam piedzerties ;-) un kaipirinjas ir visu nakti pa 5 euro un alus pa 3 vtml.
vai ku tas ir jauki ka mees tik daudz büsim!es ar ar draudzeniiti pievienosimies,büsim bihki veeläk,tä ap astonjiem! liidz treshdienai,gruss oxana
nu par ko tad tev truukst to vaardu? vai par to tautumeitu? es taa to visiem biju domaajusi - lai visi meklee tautumeitu ;) Es tevi protams ka atceros, atpaziisu, ja arii buus tumss, un dzirdeesu jau pagabalu ;)
ok- visiem, kuri mani nepazist- esmu ta, kura ar fotokameru skraidu apkart un taisu fokenes ;-)bet nu latviesus jau viegli atpazit- tie kuri pie katliem sez un pukst, ka slikts pasakums ;-)
Nee, iisti latvieshi seezh kokos un lasa seenes. Uz tikshanos treshdien.
Iespeejams, ka man tomeer treshdienas vakaram ir kas cits padomaa. Bet es ceru, ka letinju Stammtisch kljuus par regulaaru pasaakumu Frankfurtee. Tad jau kaadreiz tiksimies.

Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam!

uz augšu