Latvija: 07:16, 07. janvāris

latviesi.com

Sveiki, Viesi!
Izvēlētā valsts: 
Autorizācija
e-pasts:

parole:
Help
Galvenā izvēlne
Info ceļotājiem
Latvieši.com piedāvā
Šobrīd portālā
Reģistrētie: 0
Nereģistrētie: 18
Kopā: 18
------------------
Pavisam
reģistrējušies: 8565

------------------
Šodien portālu
apmeklējuši:163
------------------
Vakar portālu
apmeklēja:1149
Get Firefox!

Forums » Internets » Vai skypojat uz LV telefonlinijam?

Internets
22
Vai skypojat uz LV telefonlinijam?
Veletos uzzinat citu pieredzi, izmantojot skype.com zvanot uz Latviju par letakam cenam. Vai nav aizkersanos ar samaksu, skanas kvalitati, utml.?
jaunākie/vecākie ieraksti vispirms
Esmu zvanijis gan no desktopa gan kabatas PC, ja zvana skype lietotajam uz vina datoru, tad nav ko iebilst. Savukart zvanot uz telefona numuru visadi gadas. Viens vai otrs nedzird ka ari reizem ir atbalsis. Tomer par attiecigo cenu neko ipasi labaku ari nevar veleties :)
www.skype.com ir briivs interneta telefons ja sarunaajaties ar 'skype' biedriem. Websaitee http://phone.lv atrodaas instrukcijas ka pielaadeet programmu latvieshu valodaa un atbildes uz jautaajumiem. Skanja lieliska, nopeerc austinjas ar mikrofonu. SkypeOut vari sazvaniit cilveekus kam skype programma nav.
varetu but "debesspods" ? :) labi, jau labi, turpmak centisos nekroplot latviesu valodu.
Paldies tiem, kas atsaucas! Evenx, ka notiek apmaksa - prieksapmaksa par noteiktu summu? Domajams, tas ir dross serveris maksajot ar kreditkarti?
Par SkypeOut norekinas ieprieks. Samaksa 10 eiro un par tiem tad var runat. Esmu maksajusi ar kreditkarti, un problemas vel nekadas nav bijusas.
Vari pameegjinaat arii http://www.tivi.lv/ Leetaaks nekaa Skype. Man gan ik peec pusotras minuutes saruna nez kaapeec paartuuka. Bet iisaam sarunaam bija OK. Tagad gan kaadu pusgadu neesmu meegjinaajis - varbuut kas uzlabojies.
Lētas sarunas uz Latviju piedāvā arī voipbuster.com. Šobrīd zvani uz Latvijas fiksētajiem telefoniem ir bez maksas! Un bonusā bez maksas dod Latvijas VoIP numuru. Vienīgi jābrīdina, ka citiem zvanot uz šo numuru, būs jāmaksā kā par zvaniem uz Triatel mobilo telefonu.
Jaa, voipbuster ir superiigs! Varu stundaam pljaapaat par velti ar gjimeni un draugiem Latvijaa!
Nezinu, kur jus visi dzivojat, ka zvanat par samaksu-es zvanu par brivu caur skype (tadelj jau tas domaats), a prieksh kam vel telefonu tur jaukt ieksaa...ja ir internets, tad tikai caur skype.
Iesaku zvanit uz Latvijas telefonlinijam caur www.voipbuster.com Kvalitate ir vienkarshi lieliska un var zvanit pa velti uz n-tajam valstim.
Atbildes adresāts: Janis Jekabsons (prieks)

Pasham pagaidaam veel nav pieredzes, bet esmu apnjeemies tuvaakajaa laikaa izmeegjinaat VoIP. Bez voipbuster ir arii citi piedaavaajumi zvaniit uz Latviju par briivu. Tuvaak var izpeetiit sheit http://www.myvoipprovider.com/. Esmu dzirdeejis, ka internetcalls esot labs. Mani interesee kaada ir pieredze zvanot no Latvijas uz VoIP/SIP numuriem aarvalstiis ? Vai Latvijaa ir kaads SIP gateway, kas padariitu shaadus zvanus leetaakus ?

Lai pievienotu komentāru, Jums jābūt reģistrētam lietotājam!

uz augšu